Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul AstraZeneca este eficient și împotriva tulpinii britanice, susține Universitatea Oxford, care a participat la crearea lui

Publicat:

Vaccinul dezvoltat de compania AstraZeneca in colaborare cu are aceeași eficacitate impotriva tulpinii britanice a coronavirusului ca si in cazul celorlalte variante aflate anterior in circulatie, a anuntat vineri universitatea britanica, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

SUA si UE, noi sanctiuni impotriva Iranului

06:55, 17.04.2024 - UPDATE Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca „se asteapta” ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand, scrie AFP. „In zilele urmatoare, Statele Unite vor impune noi sanctiuni vizand Iranul,…

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Alegeri in Rusia: Opozitia le cere rusilor sa ii indeplineasca ultima dorinta lui Navalnii

22:40, 15.03.2024 - Opozitia din Rusia incearca sa organizeze un protest simbolic impotriva presedintelui Vladimir Putin, cerandu-le alegatorilor sa se prezinte la sectiile de votare exact la amiaza, sa stea la coada pentru a ridica buletinul de vot si sa voteze in asa fel incat sa ingreuneze activitatea autoritatilor,…

Reuters: Trump a ordonat CIA sa lanseze o operațiune secreta impotriva Chinei pe rețelele sociale

15:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat CIA, in 2019, sa declanșeze o operațiune clandestina pe rețelele sociale chinezești cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva guvernului de la Beijing, conform unor oficiali care au informații directe legate de aceasta operațiune secretizata, dezvaluie Reuters.

Romania susține Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, anunța președintele Iohannis

16:11, 12.03.2024 - Romania susține Muntenegrul și celelalte țari din Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, a declarat președintele Iohannis la intalnirea avuta cu președintele Muntenegrului, Jakov Milatovic. “Ca parteneri in cadrul NATO, am subliniat ca este foarte important sa construim…

Luminița Odobescu, ministrul de Externe: "Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei"

21:15, 18.02.2024 - Luminita Odobesc, ministrul de Externe, a anuntat ca Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei. Ministrul a facut declaratia la Conferinta de Securitate de la Munchen.

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?