Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPS! Fără lenjerie intimă, cu o rochie care lasă totul la vedere, o cunoscută brunetă a făcut furori la un eveniment monden!

Publicat:

Asemenea priveliste poate fi admirata de barbati încontinuu! Bruneta a renuntat la lenjeria intima si a purtat o rochie care a lasat totul la vedere.

Cunoscuta bloggerita a fost surprinsa de paparazzii în Nevada, , în cadrul unui eveniment monden, purtând o rochie foarte sexy, dar mai mult decât atât, nu purta lenjerie intima. Nici macar sutien nu a avut, sânii facând un adevarat deliciu pentru barbatii prezenti la evenimentul respectiv.

În momentul în care a coborât din masina si a început…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda GDPR. O cunoscuta firma de ochelari de vedere a folosit numarul de telefon fara a avea acordul clientului

15:10, 22.04.2024 - Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat, in luna aprilie 2024, o investigație la operatorul care deține un cunoscut site de ochelari de vedere.

Anamaria Prodan, apariție de zile mari la piscina. Ce a lasat la vedere vedeta, imaginile indraznețe fac furori

09:30, 22.03.2024 - Anamaria Prodan arata intr-un mare fel! Celebra impresara s-a filmat in timp ce era la piscina, alaturi de iubitul ei, Ronald Gavril. Deși are 51 de ani, vedeta se menține intr-o forma de zile mari. Iata imaginile indraznețe care i-au cucerit pe fanii ei! Anamaria Prodan arata senzațional la 51 de ani…

Mexicanul Saul 'Canelo' Alvarez vrea sa scrie istorie in meciul cu Jaime Munguia

11:00, 20.03.2024 - Superstarul boxului, mexicanul Saul ''Canelo'' Alvarez a declarat, marti, ca va lupta "pentru a scrie istorie" in meciul in care isi va apara titlul unificat la categoria supermijlocie in fata compatriotului sau Jaime Munguia, pe data de 4 mai, la Las Vegas (Nevada/SUA), informeaza AFP, potrivit Agerpres.…

Mexicanul Saul Alvarez isi va pune in joc titlul la supermijlocie in fata compatriotului sau Jaime Munguia

13:25, 09.03.2024 - Pugilistul mexican Saul ''Canelo'' Alvarez, campionul absolut al categoriei supermijlocie, isi va pune in joc titlul unificat in fata compatriotului sau Jaime Munguia pe data de 5 mai la Las Vegas, in Nevada, a anuntat acesta pe contul sau de X, vineri seara, in timp ce platforma de streaming sportiv…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?