Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Ludovic Orban face apel pentru finalizarea dosarului Mineriada. Magistrații să-i pedepsească pe vinovați

Publicat:

, a declarat, in cadrul alocuțiunii susținuta la implinirea a 30 de ani de la Mineriada, ca dosarul care vizeaza revoltele din 1990 nu este finalizat. El a facut apel la magistrați sa-i...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua veste proasta pentru Dumitru Buzatu, de la instanța/ Ce a decis Curtea de Apel Iasi

15:06, 05.03.2024 - Fostul presedinte al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a aflat marți, 5 martie, ce au decis magistrații in cazul solicitarii pe care o depusese la instanța, privind stramutarea dosarului ce-l vizeaza. Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au respins, marti, solicitarea de stramutare a dosarului…

Curtea de Apel Iasi respinge cererea de stramutare a dosarului lui Dumitru Buzatu

14:15, 05.03.2024 - Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au respins, marti, solicitarea de stramutare a dosarului fostului presedinte al Consiliului Judetean si lider al PSD Vaslui Dumitru Buzatu. ‘In baza art. 74 Cod procedura penala respinge, ca nefondata, cererea formulata de petentul Buzatu Dumitru, privind stramutarea…

Decizie definitiva pentru Dumitru Buzatu: dosarul mitei nu va fi stramutat

13:55, 05.03.2024 - Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au respins, marti, solicitarea de stramutare a dosarului fostului presedinte al Consiliului Judetean si lider al PSD Vaslui Dumitru Buzatu, noteaza Agerpres. "In baza art. 74 Cod procedura penala respinge, ca nefondata, cererea formulata de petentul Buzatu Dumitru,…

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?