Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE. Cauza prăbuşirii avionului AirAsia în Marea Java

Publicat:

1448955531 Eroarea umana a fost un factor major in prabușirea zborului AirAsia in , au anunțat anchetatorii indonezieni, potrivit BBC News.

A320 al companiei AirAsia s-a prabusit în , la sfârsitul lunii decembrie 2014, cu 162 de persoane la bord.

Computerul de bord al avionului s-a defectat și a provocat erori în mod repetat, inclusiv de patru ori în timpul acestui zbor și de 23 de ori în anul anterior, citeaza Reuters din raportul comisiei de ancheta indoneziene. 

&"Ulterior, acțiunile echipei de…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a aflat cauza prabușirii de la Slanic! Dar autoritațile se ataca reciproc in fața tragediei…

23:15, 30.04.2024 - Evenimentele recente din Slanic, județul Prahova, au generat o serie de controverse și tensiuni intre autoritați, in contextul prabușirii unei porțiuni din strada 23 August și evacuarii celor 42 de locuitori afectați. Cauza acestei tragedii a fost identificata, iar concluziile specialiștilor au generat…

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Noua persoane decedate și alte 15 disparute dupa un accident in Marea Mediterana

16:55, 11.04.2024 - Noua persoane, printre care și un bebelus, au murit si alte 15 sunt date disparute dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat pe timp de furtuna in Marea Mediterana. Acest incident a fost anuntat joi, 11 aprilie, de catre paza de coasta italiana, informeaza News.ro, conform Reuters.

Germania: Eroarea unui participant la discuție a dus la interceptarea Rusiei

23:10, 05.03.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a declarat marți (5 martie) ca un participant la un apel militar, la nivel inalt, asupra Ucrainei, interceptat de Rusia, s-a alaturat din greșeala printr-o linie nesecurizata, iar sistemele de comunicații germane nu au fost compromise, potrivit Reuters.…

Megafabrica Tesla de langa Berlin și-a oprit producția din cauza unui incident „extrem de stupid”

16:35, 05.03.2024 - Fabrica Gigafactory a Tesla de langa Berlin și-a oprit marți producția dupa un act de incendiere premeditata in apropierea sa, un act descris ca fiind „extrem de stupid” de catre CEO-ul producatorului auto, Elon Musk, citat de Reuters.

Printul William al Marii Britanii se retrage de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

14:30, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters, potrivit Agerpres. "Din pacate,…

Doua persoane au murit din cauza prabusirii unui elicopter al politiei in sudul Turciei

01:05, 05.02.2024 - Un elicopter al politiei s-a prabusit simbata in sudul Turciei, doi ofiteri decedind si un tehnician fiind ranit, a anuntat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya intr-o postare pe reteaua X (fosta Twitter), transmite Reuters. Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep,…


Ce parere ai despre aceasta stire?