Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre principalii suspecţi ai atacului asupra baschetbaliştilor americani, interlopul Daniel Gabriel Husein (surse)

Publicat:

Unul dintre principalii suspecti ai atacului asupra celor doi baschetbalisti americani de la ACS , injunghiati in noaptea de sambata spre duminica pe o terasa din centrul Brailei, este interlopul brailean , cunoscut sub porecla de ''Dasaev'', potrivit unor surse apropiate anchetei. Anchetatorii au stabilit deja, pe baza imaginilor video din clubul unde s-a petrecut atacul, identitatea tuturor celor implicati in caz, iar politistii au pornit pe urmele acestora. Cunoscutul interlop Dasaev a fost condamnat in trecut, in Spania, pentru proxenetism…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul nu a primit unda verde din SUA sa atace Iranul: oficialii americani s-au opus atacului

06:50, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac la scara larga in Iran, iar oficialii din SUA au fost inștiințați cu doar cateva ore inainte. Conform surselor CNN, oficialii americani ”nu au aprobat” atacul Israelului impotriva Iranului.

Primele indicii despre cadavrul gasit in saci ai Primariei Sectorului 5 - Cine ar fi femeia ucisa (surse)

09:20, 08.04.2024 - Anchetatorii sunt tot mai aproape de a identifica trupul neinsuflețit gasit pe marginea drumului, in saci de salubritate ai Primariei Sectorului 5. Rezultatele probelor ADN vor fi gata curand, iar cu ajutorul lor, criminalul ar putea fi identificat.

Cazul femeii incendiate dupa un conflict domestic. Soțul, trimis in judecata pentru omor dupa 8 ani in libertate: „Cum sa-i dau eu foc, domn’le?!”

10:05, 30.03.2024 - Un barbat din județul Timiș este acuzat ca și-a ucis soția in 2016, printr-un rechizitoriu finalizat de procurori in martie 2024. In urma cu 8 ani, femeia a ajuns la spital cu arsuri grave dupa o cearta cu soțul și a murit la scurt timp. Le-ar fi declarat atunci polițiștilor ca s-a autoincendiat, dar…

Cei patru suspecți ai atacului din Moscova au fost plasati in detentie preventiva | VIDEO

04:55, 25.03.2024 - Cei patru suspecți pentru atentatului comis la sala de concerte Crocus din Moscova, soldat cu 137 de morti, au fost plasati duminica in arest preventiv pentru doua luni de un tribunal din capitala Rusiei

Cine sunt principalii suspecți ai atacului terorist din Rusia. 60 de morți și peste 115 raniți, in Moscova

10:00, 23.03.2024 - O tragedie de proporții a lovit Moscova, Rusia, odata cu un atac terorist care a lasat in urma 60 de morți și peste 115 raniți. Autoritațile sunt in cautarea principalilor suspecți ai acestui atac ingrozitor, care a avut loc in timpul unui concert de rock al trupei Picnic.

Caz halucinant in Spania! Un roman a fost gasit mort in apartament, alaturi de alți trei colegi

11:50, 21.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Spania. A fost gasit mort, alaturi de trei colegi de apartament. Trupurile neinsuflețite ale celor trei au fost descoperite in imobilul in care locuiau. Anchetatorii fac cercetari la fața locului, pentru a stabili cum s-a intamplat totul.

O rețea care vindea falsuri atribuite artistului stradal britanic Banksy a fost destructurata

17:20, 08.03.2024 - O rețea de falsificare de opere de arta care vindea lucrari atribuite artistului stradal britanic Banksy a fost destructurata de polițiștii spanioili. Polițiștii au percheziționat un atelier din orașul Zaragoza, unde se faceau lucrarile false, acestea fiind apoi vandute prin licitații, magazine de…


Ce parere ai despre aceasta stire?