Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cele mai ndrăznețe proiecte NASA: Sonda Parker pleacă smbătă pentru a atinge Soarele

Publicat:

NASA se pregatește sa porneasca intr-o misiune indrazneața sambata. Un nou proiect al organizației iși propune sa trimita Solar mai aproape de soare decat oricand in istoria omenirii, scrie  .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salarii de 2.000 euro in Romania, dar romanii nici nu vor sa auda de aceste locuri de munca: „Pleaca sa munceasca afara”

14:05, 28.04.2024 - Se poate castiga un salariu „frumusel” si in Romania, de chiar 2.000 euro net, pentru cine e dispus sa munceasca din greu pentru acesti bani. De exemlu, fermierii se plang ca nu gasesc angajati. 14.000 lei pentru un tractorist In aceasta perioada agricultorii sunt in cautare de tractoristi, insa cautarea…

Putin ii cearta pe guvernatorii care nu evacueaza zonele afectate de inundații. Localnicii se tem de jafuri și nu pleaca din casele lor

10:45, 18.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut guvernatorilor sa faca mai mult pentru evacuarea locuitorilor din regiunile afectate de inundatii, insistand de la Kremlin ca oamenii trebuie sa dea curs apelurilor autoritaților, acestia ezitand sa-si paraseasca locuintele de frica jafurilor, in contextul…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Viceprimarul pleaca din administrație cu regrete, dar s-ar vedea city manager. ”Cu mare drag, oricand, pot participa la discuții”

14:00, 05.04.2024 - ■ dupa prezentarea Raportului de activitate din cei 4 ani de mandat, edilul șef adjunct a raspuns la o serie de intrebari ■ declara ca se va intoarce in mediul privat ■ intrebat fiind care ar fi funcțiile pe care și le-ar dori intr-un viitor post in primarie, Radu Samson susține ca i-ar place sa […]…

„Soarele artificial” atinge un nou record in domeniul fuziunii nucleare. Reușita de excepție a cercetatorilor sud-coreeni

19:10, 01.04.2024 - O echipa de cercetatori din Coreea de Sud a anunțat un nou record mondial pentru perioada in care au susținut temperatura de 100 de milioane de grade Celsius – de șapte ori mai mare decat nucleul soarelui – in timpul unui experiment de fuziune nucleara.

Sorin Grindeanu: „Vrem sa terminam Centura de Sud a Timișoarei. Alegerile vin și pleaca, dar aceasta centura trebuie terminata”

19:15, 22.03.2024 - Sorin Grindeanu: „Vrem sa terminam Centura de Sud a Timișoarei. Alegerile vin și pleaca, dar aceasta centura trebuie terminata”. O delegație la varf a coaliției guvernamentale l-a insoțit, astazi, pe ministrul Sorin Grindeanu, intr-o ampla inspecție a principalelor lucrari de infrastructura din țara.

Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Grosu pleaca din țara, pentru doua zile: La ce eveniment vor participa

13:15, 06.03.2024 - Premierul Dorin Recean, președinta Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, dar și un grup de deputați pleaca din țara, pentru doua zile. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda, dupa ședința de astazi a Cabinetului de miniștri.

Raoul Trifan, Senator USR de Timiș: „Tinerii ne pleaca din țara pentru ca noi nici macar sa voteze nu-i lasam”

17:41, 26.02.2024 - Senatorul Raoul Trifan a depus un proiect de lege care sa reglementeze acordarea vizei de flotant, in condițiile in care acesta considera ca mutarea alegerilor mai devreme, din septembrie in iunie, este in pericol sa afecteze dreptul multor tineri la vot.


Ce parere ai despre aceasta stire?