Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universitatea de Vest “Vasile Goldis” organizeaza TARGUL EDUCATIEI UNIVERSITARE – editia a XV-a

Publicat:

Scris de - Universitatea de Vest „” din Arad, cu sprijinul al , organizeaza, in perioada 23-24 noiembrie 2012, in modernul ” (str. nr. 86), cea de-a XV-a editie a TARGULUI EDUCATIEI UNIVERSITARE, ampla actiune de orientare scolara si vocationala, de promovare a ofertei educationale a Universitatii.

Deschiderea oficiala a TARGULUI EDUCATIEI UNIVERSITARE va avea loc in ziua de 23.XI.2012, ora 10.

Prima zi este dedicata elevilor…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partidul S.O.S. Romania va fi un concurent puternic la alegerile din 9 iunie

17:55, 07.05.2024 - *Interviu cu Dan Mihai Kiss, președintele filialei Arad a Partidului S.O.S. Romania -Cine este Dan Mihai Kiss? -Eu sunt aradean, m-am nascut in Arad. Am absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Ulterior, m-am specializat, urmand cursurile de masterat…

2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad

09:55, 02.05.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad a fost fondata la 2 mai 1990 – in urma unui miting al tinerilor aradeni –... The post 2 mai 2024 – ZIUA Universitații de Vest „Vasile Goldis”din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Zilele Fitoterapiei Moderne UVVG au ajuns la ediția a noua

08:25, 24.04.2024 - Comunicat. Aflate la cea de-a noua ediție, Zilele Fitoterapiei Moderne au fost deschise la Arad. Tradiționalul eveniment al Universitații de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) din... The post Zilele Fitoterapiei Moderne UVVG au ajuns la ediția a noua appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Targ educațional la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad

21:50, 23.04.2024 - Targul educațional al Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a fost deschis astazi. Peste o mie de liceeni din clasele terminale și-au exprimat interesul... The post Targ educațional la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UMF Cluj, in topul inovarii academice. Aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare.

15:25, 03.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat, din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), doua proiecte in valoare totala de 69,3 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii universitare.

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Targ de job-uri pentru actuali și foști studenți ai Universitații de Vest “Vasile Goldiș”

18:55, 22.02.2024 - Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad a fost astazi gazda Targului de Job-uri adresat atat studenților cat si absolvenților universitații. Evenimentul, aflat la cea de-a... The post Targ de job-uri pentru actuali și foști studenți ai Universitații de Vest “Vasile Goldiș” appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?