Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ungaria amenință Bulgaria că-i va bloca aderarea la Schengen dacă nu scoate taxa pe gazul rusesc: „Ne vom opune prin veto”

Publicat:

Ungaria se va opune prin veto intrarii Bulgariei in daca nu va elimina taxa de tranzit pentru gazul rusesc, a transmis sambata Ministerul ungar de Externe, potrivit Reuters, scrie hotnews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Moscova acuza "linia ostila" a tarilor baltice și amenința ca va raspunde la acțiunile lor

12:10, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters.

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Grecia saluta includerea partiala a Bulgariei si Romaniei in zona Schengen

17:05, 31.03.2024 - Grecia saluta includerea Bulgariei si Romaniei in zona Schengen cu frontierele aeriene si maritime, incepand din 31 martie. Ministerul de Externe al Greciei a postat duminica pe reteaua X un mesaj de felicitare adresat celor doua tari. 39; 39;Grecia ureaza bun venit Bulgariei si Romaniei in zona Schengen…

Premierul belgian: ”Rusia a platit membri ai Parlamentului European pentru a promova propaganda rusa”

12:26, 29.03.2024 - Mai multi membri ai Parlamentului European (PE) au fost platiti pentru a raspandi mesajele Moscovei, a declarat joi premierul belgian Alexander De Croo, potrivit caruia serviciile de informatii belgian si ceh ”au colaborat strans” in aceasta saptamana pentru a destructura o retea de propaganda rusa,…

Uniunea Europeana, consternata de atacul de la Moscova și condamna orice atac impotriva civililor

23:26, 22.03.2024 - Uniunea Europeana si-a exprimat vineri consternarea fata de atacul armat comis in cursul serii la o sala de concerte de la periferia Moscovei, care s-a soldat cu cel putin 40 de morti si peste 100 de raniti, si a condamnat "orice atac impotriva civililor", transmite EFE."UE este tulburata si consternata…

Ambasadorul SUA la Budapesta a fost convocat la MAE ungar, in urma declaratiilor lui Biden despre Orban

17:30, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?