Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un vulcan a erupt pe o insulă din sud-estul Japoniei

Publicat:

Un vulcan a erupt sambata dupa-amiaza pe insula Satsumaio din sud-estul Japoniei, a anuntat din aceasta tara, insa nu au fost raportate deocamdata victime omenesti si pagube materiale pe aceasta insula slab populata din prefectura Kagoshima, informeaza Reuters.

Specialistii de la birourile locale ale agentiei mentionate i-au sfatuit pe turisti sa evite aceasta zona si au emis o alerta de nivel 2 - pe o scala cu 5 niveluri - in urma eruptiei, care s-a produs in jurul orei locale 17:35 (08:35 GMT).

Potrivit agentiei de stiri Kyodo, Agentia de Meteorologie

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Mii de oameni au protestat in Tenerife, in Canare, pentru limitarea turismului: „Nu vrem sa vedem insula murind”

21:40, 20.04.2024 - Mii de persoane au protestat sambata, 20 aprilie, in Tenerife, cea mai mare insula din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, cerand ca insula spaniola sa limiteze temporar turismul pentru a stopa o explozie a inchirierilor de vacante pe termen scurt si a constructiei de hoteluri, care duce la cresterea…

Specialiștii ANM au emis o prognoza care ne da fiori: sunt vizate zone extinse din toata țara

07:45, 12.04.2024 - Prognoza de specialitate emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 12 - 18 aprilie 2024 arata faptul seceta pedologica moderata si puternica se mentine in aceasta perioada in cultura graului de toamna pe suprafete extinse din Moldova, Dobrogea, Oltenia si Muntenia, informeaza…

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Seism cu magnitudinea 6 s-a produs in nord-estul Japoniei. Nu a fost emisa o alerta de tsunami

10:15, 04.04.2024 - Un seism submarin care a avut magnitudinea 6, potrivit Agentiei meteorologice japoneze (JMA), s-a produs joi in largul coastelor prefecturii Fukushima, in nord-estul Japoniei, fara sa declanseze insa o alerta de tsunami, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Presa locala nu a semnalat victime si pagube…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Alegeri locale in Turcia, rezultate parțiale: Erdogan, pe cale de a fi invins in Istanbul și in marile orașe

21:45, 31.03.2024 - Actualul primar al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, care e și principalul candidat al partidului de opoziție CHP, conduce in fața lui Murat Kurum (candidatul partidului AKP al președintelui Recep Erdogan), la alegerile locale din Istanbul, informeaza Reuters.

Prognoza meteo pe regiuni. Ploi și variații de temperatura, in urmatoarele doua saptamani.

23:00, 19.02.2024 - Specialiștii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabila pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, in intervalul 19 februarie – 3 martie, vremea va intra intr-un proces de incalzire in majoritatea regiunilor, insa in zona montana valorile termice minime vor cobori…


Ce parere ai despre aceasta stire?