Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un val neobișnuit de căldură aduce temperaturi anormal de mari în toată Europa

Publicat:

Vremea se schimba radical in Europa, la finalul acestei saptamani, cand teritoriul continentului va fi cuprins de un val neobișnuit de caldura, care va aduce temperaturi de pana la 30 de grade Celsius. Temperaturi anormal de mari se vor inregistra inclusiv in nordul Scandinaviei și mai sus, inspre , precum și in Groenlanda și Svalbard, informeaza Severe-Weather.eu.

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iunie aduce temperaturi ridicate și ploi rare in Romania! Prognoza meteo ANM, pentru perioada 1 iunie - 1 iulie

10:06, 31.05.2024 - Vremea va fi calda și uscata in prima luna de vara din 2024! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 1 iunie - 1 iulie, in Romania.Saptamana 3 - 10 iunieTemperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada la…

Un val de aer polar a lovit Romania. Temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. La munte a nins.

17:50, 13.05.2024 - Un val de aer polar a lovit Romania, aducand temperaturi neobișnuit de scazute și precipitații abundente. In dimineața aceasta, termometrele au scazut pana la -1 grad Celsius, iar la munte a nins abundent, creand un strat consistent de zapada.

Furtuna Renata, care face ravagii in Europa, se apropie de Romania. Va aduce frig, ploi si vijelii puternice

16:31, 15.04.2024 - Romania se confrunta cu un val de caldura surprinzator pentru mijlocul lunii aprilie, cu temperaturi ce au ajuns pana la 32 de grade Celsius in sudul țarii astazi. Aceste temperaturi sunt cu mult peste medii pentru aceasta perioada. Insa, in curand lucrurile nu vor mai sta așa.

Un nou val de caldura lovește Romania. „In zilele cele mai calde ne putem apropia din nou de temperaturi de 28, poate 30 de grade”

16:10, 12.04.2024 - Un nou val de caldura amenința sa loveasca Europa in acest weekend, iar Romania nu este ferita de impactul sau, cu maxime care se vor apropia de 32 de grade Celsius in unele regiuni, potrivit meteorologilor. Cu toate acestea, privind in viitor, specialișt

Cum va fi vremea joi, 11 aprilie. Temperaturi de vara, dar ploile continua sa apara

07:45, 11.04.2024 - Ziua de joi, 11 aprilie, se anunța una cu vreme de vara. Conform meteorologilor, maximele termice se vor situa intre 21 și 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 și 15 grade, ușor mai scazute valorile in depresiunile intramontane.

Filipine este lovita de un val de caldura neobișnuit de anormal

02:15, 10.04.2024 - Biroul national de meteorologie din Filipine a emis luni o avertizare cu privire la un index de caldura caniculara de pina la 51 grade Celsius in cel putin noua zone din aceasta tara. Potrivit biroului mentionat, noua zone din Filipine sint clasificate ca fiind in «pericol», indicind temperaturi cuprinse…

Se "topește" Brazilia: ce temperaturi-record au fost inregistrate

20:10, 18.03.2024 - Un val de caldura care inabușa Brazilia a stabilit duminica noi recorduri, indicele de caldura din Rio de Janeiro atingind 62,3 grade Celsius, cel mai ridicat din ultimii zece ani, au declarat autoritațile meteorologice. Indicele de caldura masoara cum se simte o temperatura, ținind cont de umiditate.…

Vremea marți, 5 martie. Temperaturi ridicate, dar cu vant. Unde se anunța lapovița și ninsoare

07:45, 05.03.2024 - Ziua de marți, 5 martie, aduce temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și precipitații sub forma de lapovița și ninsoare și averse, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Maximele termice se vor situa intre 8 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -1 și 6.


Ce parere ai despre aceasta stire?