Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 28 de ani este judecat pentru omor după ce a bătut crunt un lăutar din Rodna care a murit în spital

Publicat:

Un barbat de 55 de ani din Rodna a fost gasit la finalul lunii martie, la marginea unui drum, intr-o balta de sange, desfigurat si inconstient! Omul a fost dus la de Urgenta Bistrita-Nasaud, iar de acolo transferat la o clinica din Cluj unde trei saptamani mai tarziu a murit. Cel care l-a batut este dupa gratii si asteapta sa fie j

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

Un tanar a murit in timp ce iși facea un tatuaj, intr-un mall din Timișoara

19:15, 12.04.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani a murit, vineri, intr-un salon de tatuaj din Timișoara. Polițiștii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta. Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați vineri, in jurul orei 16.

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Un tanar de 21 de ani a batut doi barbați la beție. Unul dintre ei a murit

15:21, 17.03.2024 - Un tanar de 21 de ani, care a batut doi barbați, sambata, 16 martie 2024, din care unul a decedat, a fost reținut de polițiști - au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Indicii cu privire la prezența substanțelor psihoactive in cazul unui tanar din Gherla

21:20, 12.02.2024 - Ieri, 11 februarie, in jurul orei 21:15, polițiștii au oprit in trafic, pe strada Hașdații din municipiul Gherla, un autoturism condus de un tanar, de 26 de ani, din municipiu. ”Acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora,…

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

10:16, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?