Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un supravietuitor povesteste de pe patul de spital un detaliu infiorator. Ce s-a intamplat cu doar 1 metru inainte de iesire

Publicat:

Unul dintre supravietuitorii dezastrului din clubul Colectiv a povestit de pe patul de spital chinul prin care a trecut si cum a scapat ca prin miracol.

este basistul trupei Monarchy si a fost la concert alaturi de colegii sai de trupa si . Primul este in stare grava la spital, in timp ce al doilea se numara printre cele 30 de persoane care si-au pierdut viata.

, a povestit infernul din Colectiv:

"Am fost la lansarea de album, eram trupe prietene. O bucurie s-a transformat intr-o tragedie.…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 72 de ani a ajuns la spital dupa ce a cazut cu motocicleta, la ieșire din Baile Tușnad

17:05, 22.04.2024 - Accidentul s-a petrecut aseara, in jurul orei 19:30, pe Drumul European 578, dinspre Tușnad catre Baile Tușnad. In timp ce conducea o motocicleta, barbatul ar fi parasit partea carosabila, intrand pe acostament, iar in momentul in care a intenționat sa revina pe carosabil a lovit un parapet de pe marginea…

Accident la ieșire din Moșnița spre Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

20:11, 12.04.2024 - Accident produs vineri dupa-masa, intre Moșnița și Timișoara. O șoferița a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Accident la ieșire de pe A1. Un barbat a ajuns la spital

08:25, 11.03.2024 - Un accident rutier a avut loc, in aceasta dimineața, in localitatea Bascov, in zona ieșirii de pe A1. Au fost implicate doua autoturisme. Citește și: Medic din București, acuzat de vatamare corporala din culpa. Victima, o femeie din Argeș operata de el, a ajuns cu septicemie la spital Potrivit ISU Argeș,…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

EXCLUSIV | Mama Nadiei Comaneci, pe patul de spital! Momente dificile pentru 'Zeița de la Montreal'

12:06, 04.03.2024 - Nadia Comaneci trece printr-un calvar, dupa ce mama sa a trecut prin doua operații extrem de dificile in numai cateva luni!VEZI AICI CARE ESTE STAREA DE SANATATE ȘI DE CE BOLI SUFERA MAMA MARII GIMNASTE!  

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?