Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic a fost arestat în Republica Moldova

Publicat:

Militantul islamist, in varsta de 29 de ani, a fost retinut la sfarsitul saptamanii trecute, iar luni a fost plasat in arest preventiv.

Suspectul se afla in vizorul serviciilor secrete de mai bine de doi ani. Potrivit SIS, islamistul avea pregatirea necesara pentru a comite un atac terorist, potrivit Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de pe lista „Most Wanted” a SUA, arestat in Piața Sfantul Petru: El a trecut prin Republica Moldova și Ucraina

18:30, 18.04.2024 - Carabinierii italieni au arestat saptamana trecuta un fugar aflat pe lista „most wanted” (cei mai cautați) a Statelor Unite, el fiind reținut in Piața Sfantul Petru din Roma in timp ce avea asupra sa 3 cuțite ascunse, scrie de Reuters, citat de hotnews.ro .

Urmarire ca un filme cu impușcaturi la Timișoara

10:36, 07.04.2024 - La data de 6 aprilie 2024, in jurul orei 23:30, in nodul rutier de la km. 503, calea 2, polițiștii Autostrazii A1 Deva Nadlac au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducatorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmarirea acestuia pe o distanța de…

Un barbat din Galați a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incendiat patru case pe care le jefuise inainte

16:10, 21.03.2024 - Un barbat din Galați a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. Individul ar fi furat mai multe bunuri din patru case ale caror proprietari erau plecați din țara, scrie Agerpres. Ca sa-și ascunda urmele, barbatul a dat foc apoi locuințelor.

Un rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic a fost arestat in Polonia. Acesta urmarea comiterea de infracțiuni teroriste

13:00, 29.02.2024 - Agentia pentru securitate interna (ABW) a Poloniei a arestat un cetatean rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic (SI), a anuntat joi intr-un comunicat serviciul national de procuratura, transmite Reuters.

Instructor de arte marțiale din Sydney, arestat pentru ca ar fi omorat o familie intreaga

15:20, 21.02.2024 - Un instructor de arte marțiale din Sydney a fost arestat fiind suspectat ca a omorat doi adulți și un copil, membri ai unei familii. Victimele sunt din Coreea de Sud. Suspectul se afla in spital avand mai multe rani, potrivit Reuters.

Alpinistul Mircea Baciu a fost primul moldovean care a arborat drapelul Republicii Moldova pe Vinson, Antarctica

10:05, 15.02.2024 - Dupa ce Olga Țapordei a anunțat, in decembrie 2023, ca este prima persoana din Republica Moldova care a ajuns in Antarctica, pe Masivul Vinson, aflam ca totuși acest titlu aparține altui om. „Cu drapelul țarii pe cele mai inalte varfuri din lume, aproape in anonimat. De la Everest pana la Antarctica…


Ce parere ai despre aceasta stire?