Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un sector al drumului județean DJ 208C a fost închis din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Publicat:

Drumul DJ 208C a fost inchis pe sectorul - Hartop din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat, miercuri, .

Potrivit sursei citate, pe sectorul de drum judetean a fost instituita restrictie totala de circulatie, incepand cu ora 19,00, conform Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se amana Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta

14:06, 30.04.2024 - Edilulul de la Cumpana a facut un anunt de ultim moment Este vorba despre Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana. Din cauza conditiilor meteo actuale si a prognozei zilei de maine, suntem nevoiti sa amanam Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

C.E. a clasat o cauza de infringement deschisa impotriva Romaniei si a inchis un dosar EU-Pilot / Ministrul Mediului jubileaza: 'Munca noastra da roade'

20:25, 25.04.2024 - Comisia Europeana a clasat miercuri o cauza de infringement deschisa impotriva Romaniei si a inchis un dosar EU-Pilot, informeaza ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Targurile volante din aceasta saptamana se anuleaza din cauza vremii nefavorabile

07:11, 19.04.2024 - Targurile volante din Avantgarden și Triaj se anuleaza din cauza vremii nefavorabile. Serviciului Public Administrare Piețe Brașov , anunta ca targurile volante care erau programate la acest final de saptamana se anuleaza din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Primul targ a fost programat in Avantgarden…

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a intors oficial in PNL: ”M-am intors in familia politica in care am crescut”

20:30, 13.03.2024 - FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a intors oficial in PNL: ”M-am intors in familia politica in care am crescut” Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a intors oficial in PNL: ”M-am intors in familia politica in care am crescut” Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a intors…

Restaurant chinezesc din Sectorul 2, inchis din cauza mizeriei: „Cum se spune in chineza jeg?”

19:25, 07.03.2024 - Un restaurant chinezesc din Sectorul 2 al Capitalei a fost inchis de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 2, din cauza mizeriei. Comisarii au gasit gandaci pe carne, spații neigienizate, insalubre și frigidere cu rugina și chedere rupte.


Ce parere ai despre aceasta stire?