Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român de 48 de ani a murit într-un accident, se caută făptaşul

Publicat:

Fortele de ordine cauta un sofer responsabil de accidentarea unui roman de 48 de ani, aflat pe un scooter si spulberat in timp ce se afla in depasirea unui autobuz.

Un conational in varsta de 48 de ani si-a pierdut viata intr-un accident pe via Tiburtina, la kilometrul 18 intre Roma si Guidonia, informeaza „”.

Episodul a avut loc ieri-noapte in jurul orei 23.30. Romanul, rezident in Guidonia, se afla pe un scooter Honda SH150 si se inscrisese in depasirea unui autobuz.

Din fata a venit o masina care l-a lovit frontal, iar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni

15:50, 07.05.2024 - Articolul Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la…

Noi detalii in cazul copilului de 17 ani care a murit in autobuz, in Iași! Ce ar fi consumat adolescentul in ziua tragediei

17:36, 26.04.2024 - Noi detalii in cazului adolescentului care a murit in autobuz, la varsta de 17 ani. Tanarul din Iași s-a stins din viața sub privirea mamei sale. S-a aflat ce ar fi consumat adolescentul in ziua tragediei.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Razboi in Ucraina, ziua 771. Patru persoane au fost ucise in urma unui atac asupra orasului Harkov

08:50, 04.04.2024 - Forțele ruse au atacat orașul Harkov cu drone in noaptea de joi. Cel puțin patru persoane au murit, iar alte zece au fost ranite, relateaza ukrinform.net. „Patru persoane au murit, cel puțin 10 au fost ranite. Blocurile de locuințe și casele dintr-o zona privata au fost deteriorate”, a scris pe Telegram,…

A murit fiul generalului de Gaulle

10:51, 13.03.2024 - Amiralul Philippe de Gaulle, fiul cel mai mare al generalului de Gaulle, a murit la varsta de 102 ani. Decesul a survenit la Paris. Philippe de Gaulle a murit in noaptea de marti spre miercuri la centrul medical Institution nationale des Invalides, unde era internat de doi ani, a precizat fiul sau,…

Un roman a murit intr-un accident ingrozitor cu 10 mașini, in Spania. Alex avea 27 de ani li era din Maramureș / FOTO

10:30, 04.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic, in urma cu doua zile. Alex și-a pierdut viața, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu 10 mașini, in Spania. Romanul avea 27 de ani, locuia in Maramureș și avea o familie frumoasa. Oamenii dragi sunt devastați de durere.


Ce parere ai despre aceasta stire?