Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un program care identifică genul victimelor ucise în războaie, creat de un refugiat sirian

Publicat:

Un refugiat sirian care si-a parasit tara natala din cauza razboiului si si-a construit apoi o viata noua in Scotia a dezvoltat un program ce poate fi utilizat pentru a identifica genul victimelor ucise in razboaie si ale caror ramasite pamantesti prezinta putine elemente de identificare, informeaza . avea 23 de ani atunci cand a fost nevoit sa fuga din Siria in 2015 din cauza razboiului care a devastat aceasta tara. Lasand in spate o familie pe care ar putea sa nu o mai vada niciodata, tanarul sirian a inceput atunci o periculoasa calatorie de 22 de zile spre Europa,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia suspenda orice relatii comerciale cu Israelul din cauza razboiului din Gaza

08:00, 03.05.2024 - Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce a restrans deja exporturile catre aceasta tara in aprilie, ca raspuns la razboiul din Fasia Gaza, a anuntat Ministerul turc al Comertului.

Pierderi de 7 miliarde de dolari pentru Gazprom, din cauza razboiului din Ucraina

18:41, 02.05.2024 - Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 6,9 miliarde de dolari in 2023, comparativ cu un profit net de 15,2 miliarde de dolari in 2022. Vanzarile sale de gaze spre Europa s-au redus la jumatate.

„Uita-ma“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoaca victimelor. Ce masuri ia Occidentul

06:40, 23.04.2024 - Drogul violului este foarte periculos deoarece nu are nici gust, nici miros, nici culoare. De asemenea, este un drog foarte usor de procurat, atrag atenția experții, care completeaza ca victimele sufera de amnezie dupa ce inghit „pastila uita-ma“, astfel ca a doua zi nu știu nimic.

ONEȘTI: Apa cu program din cauza unei avarii pe conducta de aducțiune de la CRAB!

17:05, 05.04.2024 - In vederea executarii lucrarilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune aparținand CRAB SA (Compania Regionala de Apa Bacau) se sisteaza furnizarea apei potabile in municipiul Onești, din aceasta seara – 05 aprilie 2024, incepand cu ora 17.00.  Pentru a se putea asigura un minim…

Cladiri avariate grav din cauza unui fenomen rar intalnit in UE

09:55, 02.04.2024 - Șoferii care traversau un pod din capitala Portugaliei au asistat la un fenomen rar și inspaimantator: o tromba de apa a ajuns pe uscat și a avariat grav un restaurant și un centru sportiv. Potrivit presei locale, nu sunt victime in urma acestui eveniment, insa pagubele sunt insemnate.Astfel de fenomene…

Doi ani al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina: cine clipește primul? De ce Rusia nu poate caștiga razboiul

07:05, 26.02.2024 - Am intrat in cel de-al treilea an al razboiului de agresiune al Rusiei in Ucraina, respectiv de la revenirea razboiului pe scara larga, de mare intensitate, pe termen lung ca instrument de politica externa și de realizat ambițiile nemasurate ale lui Putin in Europa și in Lume.

Istoric america: Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda in Europa. Ce șanse are sa le caștige?

14:40, 25.02.2024 - Timothy Snyder, un renumit istoric american, avertizeaza ca Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda, in Europa și SUA, menit sa faca oamenii sa creada ca Moscova este invincibila și ca orice ajutor pentru Kiev este inutil, potrivit EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?