Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un procuror din Nisporeni îşi va petrece următorii opt ani din viaţă după gratii pentru lăcomie

Publicat:

NEWS ALERT

Un procuror din Nisporeni a fost condamnat la opt ani de detentie. Sentinta i-a fost pronuntata pentru corupere pasiva. Insusi procurorul general a initiat urmarirea penala in baza unei plangeri depuse de un cetatean.

Procurorul a fost retinut in flagrant, la 7 februarie 2015, atunci cand a pretins de la un moldovean 1.000 de euro pentru a inceta o cauza penala.

De asemenea, acesta a fost amendat cu 40.000 de lei si a fost privat de dreptul de a detine functii publice timp de 4 ani.

Anterior, alti trei procurori, unul din Ocnita si doi din Floresti au fost condamnati…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Interlopul care a condus Machena și-a aflat sentința: Cați ani va sta dupa gratii, dupa ce și-a lichidat cel mai mare concurent din lumea criminala

09:40, 26.03.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța condamnarea la 21 ani de inchisoare a liderului organizatiei criminale „Machena” pentru comandarea și organizarea asasinarii, in 2008, a unei autoritați criminale rivale.

Primarul de Bolduresti, care l-a ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:25, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Știri Constanta: Abaterile in trafic i-au adus dupa gratii pe trei barbati. Cat timp vor petrece in Penitenciarul Poarta Alba?

19:35, 16.03.2024 - Mandate puse in aplicare de politistii din Constanta Potrivit IPJ Constanta, la data de 15 martie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Cernavoda au identificat un barbat, de 29 de ani, pe numele caruia Judecatoria Medgidia a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani de inchisoare pentru…

Criza de procurori la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov. Peste 3.000 de dosare la un procuror

09:05, 15.03.2024 - Este criza de personal la Parchetul de pe langa Judecatoria Braso v. Fiecare procuror are de soluționat peste 3.000 de dosare. Procurorul general, Alex Florenta, a anuntat, miercuri, ca parchetele inregistreaza un minim istoric de 69% in ceea ce priveste gradul de ocupare a schemei de personal. Numai…

Victoria Furtuna respinge implicarea sa in scurgerile de informații din Procuratura Anticoruție

17:06, 12.03.2024 - Fosta procurora anticorupție Victoria Furtuna a negat implicarea sa in divulgarea informațiilor din ancheta unor persoane și a spus ca a aflat marți despre faptul ca procurorul general interimar a inițiat o cauza penala pe faptul scurgerilor de informații dintr-o cauza penala pornita de Procuratura…

Șofer roman de TIR condamnat in Belgia, dar eliberat imediat dupa sentința: „Mulțumesc, promit ca ma intorc acasa imediat”

07:45, 07.03.2024 - Un roman de 35 de ani a primit o pedeapsa efectiva de 20 de luni de inchisoare, pentru atașarea unui echipament de skimming la un terminal de plata, la o benzinarie din Veurne. Șofer roman de TIR, D.B. a vrut sa copieze datele cardului de combustibil, scrie cotidianul belgian Nieuws Blad.Camionagiul…

Procurorul general, despre plangerea penala a AUR pe numele lui Iohannis: „Investigam orice persoana, indiferent de calitatea sa”

08:35, 10.02.2024 - AUR a depus plangere pe numele lui Klaus Iohannis in legatura ca cheltuielile președintelui pe deplasarile in afara țarii. Procurorul general, Alex Florenta, a afirmat, vineri seara, la un post TV, referindu-se la plangerea penala depusa de AUR care il vizeaza pe presedintele Klaus Iohannis in legatura…


Ce parere ai despre aceasta stire?