Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nud realizat de Lucian Freud, vândut pentru 29 de milioane de dolari la o licitaţie

Publicat:

Un nud realizat de a fost vandut pentru 29 de milioane de dolari la o licitatie care a avut loc la casa Sotheby's din Londra, acesta fiind cel mai mare pret obtinut de o lucrare a artistului la o vanzare organizata in capitala , potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tablou al pictorului Claude Monet, vandut cu 35 de milioane de dolari la licitatiile de primavara de la New York

12:05, 16.05.2024 - Un tablou pe panza al pictorului impresionist francez Claude Monet a fost vandut miercuri seara cu aproape 35 de milioane de dolari la o licitatie organizata la New York, a anuntat casa Sotheby's, relateaza AFP.

650 milioane dolari pentru startup-uri din Europa și Israel, printr-un nou fond de investiții lansat de Accel, cu un partener roman in echipa

10:46, 14.05.2024 - Startup-urile de tehnologie din Europa și Israel vor putea obține noi finanțari de capital de risc, in schimbul unui pachet minoritar de acțiuni, printr-un fond de investiții in valoare totala de 650 de milioane de dolari, lansat, marți, la Londra, de firma de venture capital Accel, care are și un partener…

Un portret realizat de Francis Bacon, vandut cu 25,7 milioane de euro la o licitatie organizata la New York

09:45, 14.05.2024 - Un tablou al pictorului britanic Francis Bacon, scos la vanzare de casa Sotheby's, a fost vandut luni seara cu 25,7 milioane de euro in prima seara din cadrul noului sezon de licitatii de primavara de la New York, informeaza AFP, conform AGERPRES.

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la licitatie pentru o suma record. Cine era John Jacob Astor

07:41, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citata de Agerpres.

Una dintre cele mai vechi carti existente ar urma sa fie vanduta la licitatie cu un preț uriaș

14:55, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters.

Un portret al printesei Diana realizat de Andy Warhol, scos la licitatie pentru 2,8 milioane de euro VIDEO

21:10, 07.03.2024 - Portretul Dianei de Wales realizat de Andy Warhol, cu un fundal albastru precum ochii regretatei printese, infatisata cu inelul sau de safir, a fost scos la licitatie, joi, la casa Phillips din Londra pentru 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de euro, 3 milioane de dolari), transmite EFE.

Donald Trump, in șah-mat. Este vorba de sute de milioane de dolari

21:20, 28.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump nu poate depune o garantie completa in timp ce face apel la o hotarare privind plata a 454,2 milioane de dolari, pe care un judecator a impus-o in cazul de frauda civila din statul New York si doreste, in schimb, sa ofere o garantie de 100 de milioane de dolari,…

Obiectele memorabile ale lui Elton John, adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație

08:21, 22.02.2024 - Peste 200.000 de dolari pentru pianul cu coada, aproape 2 milioane de dolari pentru tripticul lui Banksy. Obiecte memorabile ale lui Elton John au fost adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație organizata de Christie's la New York, prima dintr-o serie dedicata artistului. In incinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?