Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou sens giratoriu în Satu Mare. Vezi unde e

Publicat:

Comisia de Siguranța Circulației constituita la nivelul Primariei a stabilit azi inființarea unui sens giratoriu in intersecția strazilor Fabricii, Chendi, Rodnei și Wolfenbuttel, masura avand ca scop – ca toate celelalte sensuri giratorii – fluidizarea circulației in zona.

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

AUR sustine candidatul PNL pentru sefia CJ Satu Mare

13:10, 02.05.2024 - Filiala AUR Satu Mare a anunțat, miercuri, ca nu are un candidat propriu și va susține candidatul PNL, Adrian Cozma, pentru șefia Consiliului Județean. Liderul AUR George Simion a criticat susținerea de catre președintele PSD Marcel Ciolacu a candidatului Mircea Govor.

LUPOAICA Cand a fost adusa Lupoaica prima data la Satu Mare

13:11, 28.04.2024 - Statuia Lupa Capitolina a fost adusa in Romania din Italia pentru intarirea moștenirii latine a romanilor. Dupa Unire, cele mai... The post LUPOAICA Cand a fost adusa Lupoaica prima data la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Reguli noi de circulație pe o strada din centrul Municipiului Satu Mare

11:31, 15.04.2024 - Comisia de Siguranța Circulației constituita la nivelul Primariei Municipiului Satu Mare a decis ca incepand de sambata, 13 aprilie, circulația rutiera pe strada Decebal, de la ieșirea din parcarea de la Centrul Comercial Someșul pana pe strada Micu Klein, intersecție cu strada Cetații, sa se desfașoare…

REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare

08:06, 13.04.2024 - Comisia de Siguranța Circulației constituita la nivelul Primariei a decis ca incepand de sambata, 13 aprilie, circulația rutiera pe str.... The post REGULI NOI Circulație pe sens dublu pe strada Micu Klein din Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Un deținut condamnat la 18 ani de inchisoare a evadat, in București, cand era dus la un control medical

16:56, 09.04.2024 - Un detinut condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor, a evadat, marti, dintr-o duba aflata in fata unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucuresti. In 2017, el si-a ucis iubita, cetatean german, si i-a lasat cadavrul in portbagajul unei masini, intr-o parcare din Satu Mare, relateaza Antena 3…

VIDEO: Sens giratoriu temporar in una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia. Ce spun autoritațile

11:00, 27.03.2024 - VIDEO: Sens giratoriu temporar in una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia. Ce spun autoritațile Un sens giratoriu temporar a fost montat miercuri, 27 martie, in una dintre cele mai aglomerate intersecții din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre intersecția dintre strazile Calea…

Noua etaje in loc de șase/S-a trecut peste obiecțiile formulate in comisia operativa in cazul proiectului imobiliar al SDC Imobliare de pe Dorobanților nr.114-118, a explicat un arhitect din comisia de urbanism a Primariei

13:10, 19.03.2024 - Continue reading Noua etaje in loc de șase/S-a trecut peste obiecțiile formulate in comisia operativa in cazul proiectului imobiliar al SDC Imobliare de pe Dorobanților nr.114-118, a explicat un arhitect din comisia de urbanism a Primariei at Info real.

Imbunatațiți Performanța Energetica a Blocurilor in Satu Mare!

14:05, 05.03.2024 - Primaria municipiului Satu Mare invita Asociațiile de Proprietari sa depuna cereri pentru programul local de creștere a performanței energetice a blocurilor de locuințe pana pe 29 martie 2024 la sediul Primariei. Adresa: Piața 25 Octombrie nr. 1, camera 5, Serviciul Relații Publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?