Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un motociclist, lovit mortal de un camion, la Telenești. Șoferul nu l-ar fi observat

Publicat:

Un tanar in varsta de 28 de ani din raionul Telenești a murit dupa ce a fost lovit de un camion. Totul s-a intamplat miercuri seara in apropierea localitații Ratuș, raionul Telenești. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion

09:06, 20.04.2024 - Accident mortal. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca pe DN 79, localitatea Șimand, județul Arad, un pieton a fost lovit mortal... The post Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion appeared first on Special…

Accident grav pe pe DN 79. Pieton lovit mortal de un camion, circulație blocata

07:55, 20.04.2024 - Accident grav de circulație, sambata dimineața, pe DN 79, șoseaua care leaga Aradul de Oradea. Un pieton a fost lovit mortal de un camion pe raza localitații Șimand, județul Arad. Circulația rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers. „Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane…

(foto) Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, la Dubasari: Șoferul autoturismului, spitalizat

15:55, 24.03.2024 - Accident cumplit in stanga Nistrului. Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, pe o strada din Dubasari. Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiune, impactul a avut loc pe 23 martie curent.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Șofer roman de camion in Italia, a lovit mortal un elev și a fugit de la locul accidentului

23:15, 24.02.2024 - Un tragic incident a avut loc vineri dimineața, 23 februarie, puțin dupa ora 7:00 dimineața, la Bussana (Sanremo), cand un elev de 17 ani a fost lovit mortal de un camion cu numar de inmatriculare romanesc. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Incidentul s-a petrecut in apropierea rampei de acces…

Motociclist lovit de camion la Nadlac. Victima a ajuns la Urgențe

15:40, 24.02.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean informeaza ca a avut loc un accident rutier, la Nadlac, in urma caruia a fost ranit un motociclist. Accidentul a avut... The post Motociclist lovit de camion la Nadlac. Victima a ajuns la Urgențe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?