Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean este cercetat pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor

Publicat:

Un moldovean este cercetat de catre politistii de frontiera din cadrul Directiei regionale Vest pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor. Astfel, in urma perchezitie, efectuata la adresa de domiciliu a acestuia, au fost ridicate 26 de placute de inmatriculare straine. Cazul a fost inregistrat in dupa amiaza zilei de ieri, 23 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

Un individ din Salaj este cercetat pentru infracțiunile de trafic de minori, trafic de persoane și viol

19:25, 09.04.2024 - La data de 08.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism – Biroul Teritorial Salaj a luat o masura ferma impotriva unui inculpat recidivist, care este cercetat pentru o serie de infracțiuni grave, printre care trafic de minori, trafic de persoane…

Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins cu bagajul plin cu cosmetica adusa din Turcia : Individul risca sancțiune contravenționala

17:36, 04.03.2024 - Un moldovean risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a fost prins in timp ce intenționa sa introduca in țara un lot comercial de produse cosmetice. Cazul a fost inregistrat de catre angajații postului vamal de la Aeroportul Internațional Chișinau.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu ramane in arest preventiv

16:10, 02.02.2024 - Tribunalul Vaslui a decis, vineri, prelungirea mandatului de arestare preventiva in cazul fostului lider PSD Dumitru Buzatu, cercetat pentru luare de mita. In cazul expertului Radu Judele, cercetat in acelasi dosar pentru trafic de influenta, judecatorul a decis prelungirea arestului la domiciliu. Masura…

(video) Șofer de TIR moldovean, arestat și lasat fara camion, in Franța: „Cazul va ramane in istorie, este excepțional”

10:10, 31.01.2024 - Vameșii din Bourg-en-Bresse au confiscat un camion care transporta șase tone de tutun și toate echipamentele necesare inființarii unei adevarate fabrici clandestine de țigari. Un sechestru istoric, scrie site-ul de francez de știri News-24, transmite libertatea.ro.

(video) Sume exorbitante platesc ucrainenii ca sa scape de razboi: 38 500 dolari a cerut un moldovean pentru a trece 5 barbați din țara vecina in Moldova

15:30, 29.01.2024 - Polițiștii de frontiera au depistat 5 barbați ucraineni care au ajuns in mod clandestin in Republica Moldova din țara vecina. Cazul a avut loc la Sectorul Poliției de Frontiera Basarabeasca, fiind reținut și un moldovean suspectat ca ar fi fost calauza pentru straini.


Ce parere ai despre aceasta stire?