Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un militar turc a murit şi alţi cinci au fost răniţi în urma unui atac cu rachete lansat de rebeli în Idlib

Publicat:

Un militar turc a murit si alti cinci au fost raniti in urma unui atac cu rachete lansat de catre rebeli asupra fortelor turce care instalau un post militar in provincia siriana Idlib, a anuntat, marti, , relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice, afirma Coreea de Sud. Acuzații vin și din partea Japoniei

23:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice cu raza scurta de acțiune spre marea din largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, Seulul calificand acest lucru drept o amenințare grava la adresa stabilitații in peninsula coreeana, potrivit Reuters.

Rusia a lansat un atac masiv asupra Kievului, cel putin 10 raniti

12:21, 21.03.2024 - Rusia a lansat un atac masiv cu rachete asupra Kievului joi, la primele ore ale diminetii, cel putin zece persoane au fost ranite, iar mai multe cladiri rezidentiale si facilitati industriale avariate, in timp ce autoritatile afirma ca apararea antiaeriana a doborat toate rachetele, relateaza Reuters.

Șase raniți in urma atacului cu rachete rusești asupra orașului Mykolaiv, afirma Ucraina

18:41, 17.03.2024 - Cel puțin șase persoane au fost ranite duminica intr-un atac cu rachete rusești asupra orașului portuar Mykolaiv de la Marea Neagra, au anunțat oficialii ucraineni, dupa o lovitura in timpul nopții asupra portului Odesa, in ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia, noteaza Reuters. “Poliția a…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Rusia a lansat un nou atac cu rachete asupra Kievului și a altor orașe din Ucraina

18:50, 15.02.2024 - Rusia a lansat joi un nou atac cu rachete asupra Ucrainei, lovind infrastructura, avariind cladiri rezidențiale și comerciale și ranind cel puțin șase persoane in diferite parți ale țarii, au declarat oficiali de la Kiev, potrivit Reuters.

Romani care antrenau forțele din Congo, uciși de rebeli. MAE: Doi cetațeni au murit și patru au fost raniți

16:50, 08.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit informatiilor disponibile la Celula de Criza Interinstitutionala, doi cetateni romani au murit si alti patru au fost raniti in urma evenimentelor recente din Congo. MAE nu precizeaza circumstanțele in care aceștia au murit, insa ar fi vorba despre foști…

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?