Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un milionar francez, prieten cu Nicolas Sarkozy, a fost ARESTAT la Londra, pe aeroport: Ce acuzații i se aduc

Publicat:

Un om de afaceri francez, , a fost arestat la Londra duminica, in cadrul anchetei cu privire la o posibila finantare libiana a campaniei prezidentiale a lui in 2007, au declarat luni surse apropiate dosarului, scrie AFP.

Djouhri a fost arestat de politisti britanici pe aeroportul Heathrow, la Londra, a declarat una dintre surse, confirmand o informatie dezvaluita de site-ul L'Obs, scrie news.ro.

Citește și: A fost prins! Ce avere are pedofilul din și unde lucra acesta

Pe numele sau a fost emis un mandat de arestare european…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

TENTATIVA DE OMOR Adolescent de 16 Ani din Bihor arestat preventiv pentru injunghierea unui prieten

15:55, 04.06.2024 - Leziunile suferite de victima la nivelul gatului și brațului au necesitat 12 zile de ingrijiri medicale, dar nu i-au pus viața in pericol The post TENTATIVA DE OMOR Adolescent de 16 Ani din Bihor arestat preventiv pentru injunghierea unui prieten first appeared on Informatia Zilei .

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv ]n Bihor, dupa ce si-a injunghiat un prieten pe fondul unui conflict spontan

14:55, 04.06.2024 - Un adolescent de 16 ani din localitatea Saniob din judetul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce si-a injunghiat un prieten, un tanar de 23 de ani. Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe fondul unor discutii in contradictoriu, scrie news.ro.

Un alt oficial de rang inalt din cadrul Ministerului rus al Apararii, arestat dupa acuzații de luare de mita

13:56, 14.05.2024 - Un al doilea oficial de rang inalt al Ministerului rus al Apararii a fost arestat sub acuzația de luare de mita, au declarat oficialii marți, la cateva zile dupa ce președintele Vladimir Putin l-a inlocuit pe ministrul Apararii.

Cum au ajuns doua avioane sa intre in coliziune pe aeroportul Heathrow din Londra

19:25, 06.04.2024 - Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra. Un avion Virgin Atlantic 787, fara pasageri, era remorcat de la un terminal in momentul in care a lovit aripa unui Airbus A350 British Airways, potrivit Sky News, conform actualitate.org. Niciun pasager nu a fost ranit, a declarat un purtator…

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.


Ce parere ai despre aceasta stire?