Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN MIG 21 S-A PRĂBUŞIT LA BAZA AERIANĂ BORCEA. Pilotul și-a pierdut viața. MApN confirmă. Breaking news

Publicat:

au confirmat ca un avion de lupta MIG 21 s-a prabusit sambata langa Baza 86 . Conform minsitrului Apararii, , pilotul și-a pierdut viața. Reprezentantii Ministerului Apararii Nationale prezinta detaliile acestui accident aviatic.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Un avion F-35 nou s-a prabușit

19:15, 29.05.2024 - Un avion de lupta F-35 s-a prabușit pe un deal din New Mexico. Avionul de lupta a cazut in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport in timp ce calatorea catre o baza a forțelor aeriene din California. Pilotul a supraviețuit accidentului, dar a fost grav ranit, potrivit oficialilor.…

Un avion F-35 abia ieșit din fabrica s-a prabușit in New Mexico. Aeronava urma sa intre in dotarea armatei SUA

15:41, 29.05.2024 - Un avion de lupta de tip F-35, abia ieșit din fabrica, s-a prabușit in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport din New Mexico. Pilotul, singura persoana aflata la bord, a reușit sa se catapulteze.

Avion ce aparținea zborului memorial al bataliei Marii Britanii, prabușit - Pilotul, decedat

22:40, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in apropiere, a declarat RAF, potrivit mediafax.

Tragedie la un restaurant! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața / FOTO

10:00, 24.05.2024 - O tragedie s-a petrecut la un restaurant din Mallorca! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața in incident, iar alte zeci de persoane au fost grav ranite.

BREAKING A fost gasit elicopterul prabușit: Președintele Ebrahim Raisi ar fi murit (presa)

21:51, 19.05.2024 - Elicopterul prabușit in care se afla președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a fost gasit de echipele de cautare, transmite televiziunea de stat, care apoi a șters informația. Cu toate acestea, nu sunt informații despre președinte, potrivit Al Jazeera.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Mihai Fifor: Eu cred ca exista soluții imediate pentru a readuce Aradul acolo unde ii este locul pe harta Europei

20:40, 27.04.2024 - La fiecare 6 minute, un aradean alege sa PARASEASCA județul pentru o viața mai buna in alta parte. Astfel ca, in anii de cand Falca și Cionca sunt la conducerea Aradului, peste 20.000 de aradeni au ales sa PLECE din Arad. Sa-și caute o viața mai buna in straini. Oare nu e destul? Nu ajunge? […] The…

S-a finalizat consolidarea si punerea in siguranta a internatului de la Odorheiu Secuiesc, al carui perete s-a prabusit, iar doi elevi și-au pierdut viața

00:05, 15.03.2024 - Anunțul a fost facut azi de Institutia Prefectului Harghita. Potrivit unui comunicat transmis presei, la sediul Institutiei Prefectului a avut loc sedinta de lucru a comisiei mixte de verificare a aspectelor care au stat la baza producerii incidentului de la internatul Liceului Teoretic "Tamasi Aron",…


Ce parere ai despre aceasta stire?