Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un microbuz cu colete din Portugalia, reţinut la frontieră. Vezi ce au găsit vameşii când i-au deschis uşile (FOTO)

Publicat:

Un barbat a incercat sa transporte ilegal, pe teritoriul , o motocicleta dezmembrata ascunsa printre coletele si transmisiunile destinate cetatenilor moldoveni.

La postul vamal Leuseni s-a prezentat un microbuz, cu numere de inmatriculare straine la volanul caruia se afla un cetațean moldovean. Acesta transporta colete din Portugalia in tara noastra.

Initial șoferul a declarat ca nu transporta bunuri interzise și ca a indicat totul in Declarația Vamala. In acest moment vamesii au observat ca barbatul a adoptat un comportament alarmant și ingrijorator.

Ca…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un cetațean, depistat la vama Leușeni cu un pistol pneumatic

20:46, 22.05.2024 - Funcționarii postului vamal Leușeni au gasit un pistol pneumatic nedeclarat la trecerea prin vama asupra unui conațional, noteaza Noi.md. Un cetațean, depistat la vama Leușeni cu un pistol pneumaticFoto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova. Ofițerii vamali au supus verificarilor un autoturism de model…

Un motociclist și-a pierdut viața din cauza unui șofer care a intors masina fara sa se asigure

17:35, 05.05.2024 - Un motociclist și-a pierdut viața, iar pasagera aflata pe motocicleta a fost grav ranita, intr-un accident produs de Paște pe o strada din Galati. Un sofer de 25 de ani a intors autoturismul fara sa se asigure, scrie News.ro. Un autoturism condus de un tanar de 25 de ani, care se deplasa pe o strada…

Patru viori de valoare culturala, tainuite de ochii vameșilor la frontiera: Cui apartineau

10:15, 01.05.2024 - Patru viori tainuite in scopul transportarii ilicite au fost depistate la vama Leușeni. Instrumentele muzicale se aflau intr-un autoturism de model „Ford Tourneo”, ce se deplasa din Romania spre Republica Moldova, condus de un conațional in varsta 34 ani.

A ramas fara Porsche Panamera la frontiera: Ce nereguli au depistat polițiștii in actele șoferului mașinii de lux

17:35, 15.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției Regionale Vest documenteaza doi moldoveni in legatura cu neregulile depistate la mijloacele de transport. Cazurile au fost inregistrate ieri, pe 14 aprilie 2024, la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni.

Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / Foto

17:55, 05.04.2024 - Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / FotoUn microbuz de marfa, dar fara incarcatura, a luat foc, vineri, pe soseaua de centura a Timisoarei, in apropiere de comuna Dumbravita.

Trei barbați, prinși cu permise false, la frontiera: Unul dintre ei și-ar fi cumparat actul cu 300 de euro

13:30, 20.03.2024 - Trei calatori, care dețineau documente cu indici de falsificare, au fost opriți pentru documentare de catre angajații Poliției de Frontiera. Este vorba despre doi cetațeni ai Republicii Moldova, in varsta de 20 și, respectiv, 36 de ani și un cetațean al Ucrainei, de 56 de ani.

Moldova se imprumuta cu inca 150 milioane euro de la BERD: Pentru ce se vor folosi banii

08:15, 15.03.2024 - Banca Europeana pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi Republicii Moldova un credit de 150 de milioane de euro pentru reabilitarea a doua tronsoane de drum. Este vorba despre al doilea sector al centurii orașului Chișinau și drumul care face legatura dintre frontiera cu Romania, Leușeni, Chișinau,…

Promisiuni la Chișinau: Autostrada de la frontiera cu Romania la Odesa din 2028

15:10, 13.03.2024 - Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, a prezentat miercuri un program de investiții guvernamentale pentru urmatorii ani, care cuprinde și construirea primei autostrazi, pe traseul Ungheni – Chișinau – Odesa. Studiul de fezabilitate ar urma sa fie facut in urmatorii doi ani, iar autostrada…


Ce parere ai despre aceasta stire?