Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un microbuz cu 21 de pasageri s-a răsturnat la Rășcani. Mai multe persoane sunt rănite

Publicat:

Un microbuz cu 21 de pasageri s-a rasturnat în aceasta dimineața în apropiere de satul , raionul Rașcani. Patru persoane au ajuns la spital.

Potrivit vicecomisarului raionului Rascani, , accidentul a avut loc în jurul orei 10. În microbuzul de pe ruta Criva-Chisinau se aflau 21 de pasageri. Potrivit primelor informații, șoferul în vârsta de aproximativ 50 de ani a pierdut la un moment dat controlul volanului și s-a rasturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

Patru dintre pasageri au suferit și au…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Catastrofa feroviara in Argentina: Doua trenuri s-au ciocnit frontal pe un pod, zeci de persoane ranite

19:50, 10.05.2024 - Cele doua persoane grav ranite, care au suferit traumatisme craniene, au fost evacuate cu elicopterul, a declarat pentru presa de la fata locului seful serviciilor de urgenta (SAME), Alberto Crescenti."Nu exista persoane decedate", a afirmat primarul din Buenos Aires, Jorge Macri, citat de Agerpres.Compania…

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat la Prisaca Dornei. Cinci din sase persoane au ajuns la spital | VIDEO

09:05, 29.03.2024 - Vineri de dimineata, un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe raza localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre cele sase persoane din masina au fost ranite.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

O femeie de 35 de ani a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite in accidentul din Bucovat

12:16, 28.03.2024 - O femeie de 35 de ani a decedat, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital, in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc, joi, in judetul Dolj, pe drumul judetean 552, la iesirea din comuna Bucovat catre Terpezita, au informat ISU si IPJ Dolj, potrivit Agerpres. Potrivit…

O camioneta s-a rasturnat pe camp la Cumparatura. Trei persoane au ajuns la spital

17:11, 17.03.2024 - O camioneta a iesit in afara partii carosabile, pe raza localitații Cumparatura, informeaza ISU Suceava. Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, si Serviciul de Ambulanta Judetean, cu trei echipaje. In camioneta se aflau trei persoane, neincarcerate, constiente si cooperante.…

FOTO ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital

18:20, 03.03.2024 - FOTO ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital ACCIDENT la Rapa Roșie, langa Sebeș: Doua persoane s-au rasturnat cu ATV-ul, iar una a ajuns la spital Un accident a avut loc duminica dupa-masa, la Rapa Roșie, in apropiere de Sebeș, unde doua…


Ce parere ai despre aceasta stire?