Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un medic din Germania a fost arestat fiind suspect că a ucis cu o injecție letală doi pacienți COVID-19 ”ca să le curme suferința”

Publicat:

Politia germana a anuntat ca a deschis o ancheta impotriva unui medic din orasul Essen (vest) in legatura cu uciderea cu o injectie letala a doi pacienti grav bolnavi infectati cu noul coronavirus, relateaza vineri Reuters.

Medicul în vârsta de 44 de ani, care lucra la din Essen din luna februarie, este banuit ca a ucis doi barbati, în vârsta de 47 si respectiv 50 de ani, care erau internati la terapie intensiva cu forme foarte severe de boala.

Potrivit politiei, doctorul – care a fost arestat miercuri – a marturisit…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Un barbat a fost arestat dupa ce a amenințat ca se arunca in aer la consulatul Iranului la Paris

17:10, 19.04.2024 - Poliția franceza a arestat un barbat care a amenințat ca se va arunca in aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a constatat ca nu avea asupra sa explozibili, scrie Reuters. O sursa din cadrul poliției a dezvaluit ca barbatul a fost observat in jurul orei locale 11:00 (09:00 GMT)…

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.

Ostaticii din Olanda au fost eliberați. Atacatorul a fost arestat, a anunțat poliția olandeza

00:30, 31.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza. ACTUALIZARE 14:45 Toate persoanele luate ostatice in orașul Ede din Olanda au fost eliberate, iar atacatorul…

Al optulea suspect implicat in atentatul terorist de la Moscova a fost arestat preventiv

13:45, 26.03.2024 - Un al optulea suspect in ancheta privind atentatul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost plasat marti in arest preventiv de un tribunal din capitala rusa, a anuntat serviciul sau de presa pe Telegram, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Politia britanica a arestat un barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham

13:41, 10.03.2024 - Politia britanica a anuntat duminica arestarea unui barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham de la Londra, transmit dpa si Reuters, potrivit Ageprres. Imagini neclare postate pe retele sociale arata o masina la portile din fata ale palatului. Mass-media britanice au citat un martor…


Ce parere ai despre aceasta stire?