Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un medic avertizează cu privire la 'începutul unei noi probleme mondiale': 'Multe semnale ne duc cu gândul la asta'

Publicat:

Specialiștii estimeaza ca in cel mai fericit scenariu pandemia de COVID 19 iși va pierde din intensitate sau va disparea spre finalul anului viitor. Un medic susține ca situația se schimba foarte rapid și ca indiferent de deznodamant lumea post pandemie va fi foarte diferita, transmite Mediafax.

este medic la Spitalul Județean Galați și prorector al Universitații Dunarea de Jos.

Rep: Cum va evolua starea de sanatate a populației anul viitor, in funcție de evoluția de pana acum a pandemiei, de Omicron și de previziunile pe termen scurt și mediu?

Alexandru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurorele boreale din ultimele zile reprezinta doar inceputul, anunța specialiștii

15:11, 15.05.2024 - Aurorele boreale din ultimele zile, care au fost vizibile la latitudini mult mai joase decat in mod normal, nu sunt altceva decat efectele cele mai mari furtuni geomagnetice din ultimele doua decenii, anunța mai mulți fizicieni citați de revista Nature. Insa lucrurile sunt departe de a se fi terminat,…

Razboi in Gaza, ziua 210. Curtea Penala Internationala avertizeaza cu privire la amenintarile la adresa sa

10:55, 04.05.2024 - Curtea Penala Internationala (CPI) a emis vineri un avertisment la adresa „persoanelor care ameninta cu represalii„ – pe ea sau personalul sau -, spunand ca astfel de actiuni ar putea constitui o „subminare a administrarii justitiei”, informeaza AFP. Biroul de la Haga al procurorului sef Karim Khan…

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

ANDREEA ȘOVAN: „Teatrul te forțeaza sa fii in prezent”

19:51, 22.04.2024 - E Andreea Șovan și Andrea Petrila. Cu un „e”. Dar și cu doi de „e”. E in multe feluri – și nu doar pe afișe sau in documente, ci și in viața! E creativa, e generoasa, e deschisa și atenta, e discreta și cu bun simț. E curajoasa și uneori naiva. E profunda și despica firul in multiplu de patru. E o explozie…

Poliția avertizeaza cu privire la un nou mod de inșelaciune, prin apeluri telefonice. Cum funcționeaza spoofingul

15:40, 26.03.2024 - Poliția Romana avertizeaza cu privire la spoofing, o forma de inșelaciune, in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și ,,masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca și cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o instituție cunoscuta.

Comisia Europeana ne avertizeaza: avem probleme cu deficitele

17:45, 25.03.2024 - Romania se confrunta inca cu vulnerabilitați legate de deficitul fiscal și de contul curent, conform unui document provenind de la Comisia Europeana. Potrivit raportului, deficitul public și cel de cont curent, precum și inflația ridicata, toate peste nivelurile anterioare pandemiei, expun economia…

Oceanul Arctic ar putea ramane in curand fara gheata la inceputul unei toamne, avertizeaza cercetatorii

13:35, 08.03.2024 - O echipa de cercetatori a calculat ca Arctica ar putea ramane in curand fara gheata intr-o luna septembrie, pentru prima data de la inceputul inregistrarilor, iar acest lucru s-ar putea intampla chiar in acest an.

Moscova acuza NATO ca transforma Moldova intr-o „a doua Ucraina" și avertizeaza cu privire la posibile consecințe

13:35, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, a acuzat NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”, fara a se gandi la „posibile consecințe”, raspunzand unei declarații facute de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.


Ce parere ai despre aceasta stire?