Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un hacker olandez, extrădat din România, a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Publicat:

Un hacker olandez a fost condamnat vineri la 12 ani de inchisoare, in , pentru furtul a numeroase carduri de credit si utilizarea frauduloasa a acestora, dupa ce a fost extradat din Romania, relateaza AFP.
   
Schrooten, cunoscut sub numele de "Fortezza" in lumea hackerilor, a fost extradat din Romania, scrie AFP, care nu ofera precizari suplimentare.
   
El a pledat vinovat, in noiembrie 2012. Hackerul a fost acuzat de piraterie informatica, frauda bancara si furt de identitate, potrivit lui , un procuror…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul roman care și-a ucis amanta in Ungaria va fi adus in Romania. Dan Stamatiu este condamnat la inchisoare pe viața

09:40, 02.05.2024 - Medicul roman Dan Stamatiu, care și-a ucis amanta in Ungaria și l-a impușcat pe soțul acesteia, va fi adus in țara. Acesta este condamnat la inchisoare pe viața pentru crima pasionala comisa in urma cu opt ani, chiar in fața copiilor cuplului.

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

Radu Mazare cere sa fie eliberat condiționat din inchisoare. Fostul primar a ispașit o treime din pedeapsa de 9 ani de inchisoare

08:40, 17.04.2024 - Radu Mazare a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a fost condamnat la o pedeapsa de noua ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor de plaje și terenuri din Mamaia. Tribunalul Ilfov a decis contopirea pedepselor lui Radu Mazare. In loc de 14 ani, va executa doar 9 ani De asemenea, fostul primar al orașului…

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Catalin Cherecheș a fost extradat din Germania și urmeaza sa ajunga in Romania. Fostul primar a fugit din țara inaintea condamnarii la inchisoare.

13:00, 19.03.2024 - Fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la 5 ani de inchisoare și fugit in Germania cu cateva ore inaintea pronunțarii sentinței, este extradat marți și urmeaza sa ajunga in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?