Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost politician român, condamnat pentru uciderea iubitei în Irlanda, cere eliberarea. Scandal în sala de judecată

Publicat:

Un fost politician PDL condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat, vrea sa fie eliberat condiționat. și-a ucis iubita in Irlanda, in 2010, și a fost condamnat la inchisoare pe viața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri

13:25, 18.04.2024 - Instanța a decis o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare, cu detenție continua, și interdicție pe viața de a intra pe teritoriul francez pentru inculpat. The post 30 DE LUNI DE INCHISOARE ȘI INTERDICȚIE Șofer roman condamnat pentru trafic de droguri first appeared on Informatia Zilei .

Roman condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, reținut in Dolj. Ar fi obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze

12:25, 20.03.2024 - Un barbat din Dolj a fost condamnat in Italia la 10 ani și 8 luni de inchisoare, dupa ce a obligat o fata de 14 ani sa se prostitueze, dar și sa desfașoare activitați umilitoare. Individul, pe numele caruia exista un mandat european de arestare in vederea extradarii, a fost prins intr-un sat din Dolj…

Roman, condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul primea liber numai in zilele de marți

12:01, 17.03.2024 - Un roman in varsta de 41 de ani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in Franța. Autoritațile franceze ar fi luat o astfel de decizie dupa ce barbatul și-a obligat fratele mai mic sa fure, inca de cand acesta avea 12 ani. Baiatul avea liber numai in zilele de marți.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Danuț Lupu cere eliberarea condiționata din inchisoare

12:15, 07.03.2024 - Fostul internațional roman Danuț Lupu a solicitat Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa de 7 luni dupa ce a fost prins in mai multe randuri conducand fara permis.


Ce parere ai despre aceasta stire?