Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un brăilean a fost prins în trafic beat mort

Publicat:

Un brailean de 42 de ani va sta trei luni pe scaunul din dreapta al autoturismului. El a fost depistat, aseara, de politisti in timp ce conducea in zig-zag un autoturism pe Rosiorilor.

La etilotest a reiesit 0,84 gr alcool pur in aerul expirat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recidivist, prins de jandarmi in Bucuresti cu 456 de pungute cu heroina - Este cercetat pentru trafic de droguri, fiind arestat

11:40, 21.05.2024 - Un barbat, recidivist, a fost prins de jandarmii din Bucuresti avand asupra sa 456 de pungute cu heroina. El este cercetat de poliisti si procurori pentru trafic de droguri, potrivit news.ro”La data de 19.05.

Bacau: Prins in flagrant in timp ce vindea droguri

11:10, 29.03.2024 - Polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacau, au documentat activitatea infracționala, in doua cauze penale, a 3 persoane cercetate sub aspectul savarșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, in forma continuata,…

Urmarire periculoasa in trafic: Un adolescent a incercat sa scape de polițiști, dupa ce a fost prins conducand fara permis a doua oara

17:45, 28.03.2024 - Un minor in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti dupa ce a fost prins a doua oara conducand fara permis, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau, transmite Agerpres.

Un barbat fara permis a furat doua mașini in doua zile. El a fost prins, beat fiind, dupa o urmarire in trafic

17:35, 15.03.2024 - Un barbat care ar fi furat doua autovehicule, pe care le-ar fi condus desi nu are permis, a fost prins de politistii aradeni dupa o urmarire in trafic, stabilindu-se ca era si sub influenta bauturilor alcoolice.

Șoferul din Cluj care a fost prins in trafic dupa ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și s-a dovedit ca nu avea permis de conducere, in plus avea o alcoolemie considerabila, a fost arestat preventiv

20:10, 11.03.2024 - Continue reading Șoferul din Cluj care a fost prins in trafic dupa ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și s-a dovedit ca nu avea permis de conducere, in plus avea o alcoolemie considerabila, a fost arestat preventiv at Info real.

Timișorean prins in trafic cu permis de conducere fals, eliberat din Bosnia și Herțegovina

10:16, 06.03.2024 - Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit, marți seara, pe strada Mareșal Constantin Prezan din Timișoara, un autoturism condus de un barbat in varsta de 47 de ani. Acesta a prezentat la control un permis de conducere eliberat in strainatate, care s-a dovedit a fi fals.


Ce parere ai despre aceasta stire?