Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat e dat disparut in Germania de aproximativ 3 saptamani

Publicat:

Numele lui este , este nascut in 08.10.1975, in judetul Dambovita. El lucra in localitatea Wiessenfels, la un abator din Germania. Se pare ca se certase cu seful si a plecat nervos si de atunci familia nu a mai auzit nimic despre el.Daca l-a vazut cineva este rugat sa sune in Germania la numarul de tel +447535773146 articol Un barbat e dat disparut in Germania de aproximativ 3 saptamani a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Citeste articolul mai departe pe Ztv.ro…  

Sursa articol: Ztv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Michelin iși muta fabrica din Polonia in Romania

08:15, 22.04.2024 - In contextul creșterii costurilor de producție in Polonia, mai multe uzine au fost inchise recent, printre care și una a gigantului francez Michelin. Informația despre inchiderea fabricii de anvelope pentru camioane din Olsztyn a fost inițial raportata de un portal local care citeaza surse din interiorul…

Roman de 36 de ani, dat disparut in Germania! Nimeni nu știe nimic de Liviu de aproape 3 saptamani / FOTO

13:16, 19.04.2024 - Un roman, in varsta de 36 de ani, a fost dat disparut in Germania. Nimeni nu mai știe nimic de Liviu Adrian Hula de aproape 3 saptamani. Semnalmentele oferite de oamenii legii pentru gasirea barbatului.

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Apelati 112 daca L-AȚI VAZUT! Barbat disparut din Cluj-Napoca

09:00, 16.04.2024 - Poliția apeleaza la ajutorul cetatenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 72 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat disparut dupa ce a plecat, duminica, 14 aprilie, de acasa și nu s-a mai intors.   

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Un barbat din Dambovița a fost arestat preventiv pentru ca și-a sechestrat fosta iubita și pe noul prieten al acesteia

15:40, 05.03.2024 - Un barbat din Dambovița a ajuns dupa gratii, dupa ce și-a sechestrat fosta iubita și pe noul prieten al acesteia. Gelos pe relația femeii cu un partener mult mai tanar decat el, individul a decis sa se razbune pe cei doi. A sechestrat-o mai intai pe femeie in locuința lui, iar apoi a stabilit o intalnire…

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!

Un barbat a fost ucis intr-un hotel de lux din Padina, unde erau mai mulți artiști. Surse: Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați

13:20, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, județul Dambovița. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea și Alina Eremia au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?