Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat dispărut a fost găsit mort într-un lac, după 10 ore de căutări

Publicat:

Un barbat in varsta de 56 de ani, disparut dupa ce a plecat sa se plimbe cu ATV-ul in zona Bekecs, de langa Sovata, județul Mureș, a fost gasit, dupa aproape 10 ore de cautari, mort intr-un lac, transmite Mediafax.

Pompierii și salvamontișii din Mureș au inceput cautarile joi dimineața, dupa ce dispariția barbatului a fost sesizata de familia barbatului de 56 de ani, care a plecat sa se plimbe cu un ATV, in zona Bekecs de langa Sovata.

Citește și: Anunț de ULTIMA ORA de la meteorologi - Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Dupa aproape 10 ore, trupul barbatului a fost descoperit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe Aleea Stadionului! O motocicleta a fost facuta praf langa Cluj Arena - FOTO

12:20, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in urma cu puține momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din primele date este vorba despre un impact violent intre o mașina și o motocicleta. Din fericire, victimele prezinta doar afecțiuni ușoare. „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit…

O autoutilitara a luat foc langa benzinaria Petrom din apropierea bazarului din Suceava

12:50, 09.04.2024 - O autoutilitara a luat foc langa o benzinarie din municipiul Suceava. Potrivit ISU Suceava, la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospeciala de stingere. Flacarile se manifestau la compartimentul motor al autovehiculului, fiind pericol de propagare la intreaga camioneta, dar și la…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.

INCENDIU de vegetație intr-un sat de langa Blaj. Pompierii intervin cu o autospeciala

15:20, 27.02.2024 - INCENDIU de vegetație intr-un sat de langa Blaj. Pompierii intervin cu o autospeciala Un incendiu de vegetație uscata a izbucnit marți dupa-amiaza, in satul Spatac de langa Blaj. Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu in municipiul Blaj,…

Anunț ANM! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe 25 martie

09:35, 23.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Specialiștii au actualizat prognoza meteo. Iata cum va fi vremea pana pe data de 25 martie. La ce condiții trebuie sa se aștepte romanii.

Batran dat disparut, gasit intr-un canal langa Vadu Roșca; el a fost incredintat familiei

00:50, 08.02.2024 - Comunicat de presa: Mobilizare pentru gasirea unui batran dat disparut La data de 06 februarie, ora 15.30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurala Golești au fost sesizați prin apel telefonic cu privire la faptul ca, un barbat de 79 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat de la domiciliu…


Ce parere ai despre aceasta stire?