Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Plugari vindea lemne furate în poarta casei

Publicat:

Un localnic din Plugari care vindea la poarta locuintei sale lemne furate din padure a fost amendat drastic de politisti, iar „marfa“, confiscata. Lemnele au fost gasite de politisti in cadrul unei actiuni pentru depistarea celor care fura masa lemnoasa din padurile Harlaului. „A fost depistat Ioan D., de 65 de ani, din comuna Plugari, care detinea la poarta locuintei sale, in scopul comercializarii, cantitatea de 33,2 metri cubi de material lemnos d (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficanți de droguri de pe litoral, prinși de polițiști

13:50, 27.05.2024 - Un barbat care vindea droguri de tip cristal consumatorilor din Constanța a fost prins de polițiști. De asemenea, un alt barbat, din Murfatlar, a fost prins in flagrant cand vindea 240 de grame de droguri cristal pentru 18.000 de lei.

Scene șocante in apropierea orașului Iași! Un barbat a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a amenintat cu toporul. Individul striga ca mama lui e moarta in casa si are nevoie de liniste / FOTO

11:16, 23.05.2024 - Scene șocante s-au petrecut seara trecuta pe o strada din localitatea Valea Adanca, de langa Iasi. Un barbat a fost impușcat in picior de oamenii legii, dupa ce i-ar fi amenințat cu un topor atat pe agenți, cat și pe cațiva muncitori din zona.

Gest de neinteles inainte de Paste! Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale

15:55, 04.05.2024 - Sambata, 4 mai 2024, in jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizati cu privirea faptul ca, un barbat din Giarmata Vii s-ar fi autoincendiat. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un barbat, in varsta de 53 de ani, care…

Șocant! O celebra influencerița din Irak, impușcata in fața casei de un barbat care s-a dat drept livrator

20:55, 28.04.2024 - In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un barbat inarmat pe o motocicleta oprește in spatele vehicululUui in care se afla influencerița și care era parcat in fața casei ei, se apropie cațiva metri și apoi deschide focul.Tanara asasinata a devenit celebra pentru clipurile in care…

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

Un barbat i-a taiat gatul femeii cu care avea 6 copii și a dat foc anexei casei. Ulterior a fost gasit carbonizat

13:05, 08.04.2024 - Caz șocant intr-un sat din județul Timiș intamplat in urma cu cateva ore. Un barbat, pe fondul consumului de alcool, și-a injungiat partenera in zona gatului și a incendiat o anexa a casei.

Un barbat a incercat sa mituiasca doi polițiști cu 600 de euro, fiul sau a repetat gestul a doua zi, iar amandoi au fost reținuți

12:50, 04.04.2024 - Doua persoane din judetul Mures, un tata si fiul sau, au fost retinute dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi agenti de politie. Tatal a vrut sa le ofere suma de 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului sau, iar fiul a repetat gestul a doua zi.

Un barbat care vindea o arma de asalt și muniție, prins in flagrant de polițiști in Ilfov

17:45, 20.03.2024 - Vanzarea unei arme a fost intrerupta de polițiști in Ilfov. Oamenii legii au organizat un flagrant dupa ce au primit informații ca un barbat vinde o arma de asalt. Un barbat a fost reținut.


Ce parere ai despre aceasta stire?