Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat care conducea băut o maşină şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost reţinut

Publicat:

Un barbat care se afla baut la volan si a refuzat sa opreasca autoturismul la semnalul politistilor, ce efectuau un control in trafic in comuna Vulpeni, a fost retinut dupa ce a fost urmarit si oprit pe un drum agricol, a informat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de (IPJ) Olt, , potrivit Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat reținut pentru 24 de ore dupa ce nu a oprit la semnalele polițiștilor!

17:05, 01.05.2024 - La data de 30 aprilie a.c. polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus masura reținerii, pentru 24 de ore, fața de un barbat, de 30 de ani, dupa ce a fost depistat conducand un autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat. In fapt, la data menționata mai sus, in jurul orei 07.40, polițiștii…

Politistii au retinut un barbat care si-a distrus bratara electronica de supraveghere

17:26, 24.04.2024 - Politistii au retinut miercuri un barbat care si-a distrus bratara electronica, montata dupa ce si-a amenintat cu moartea sotia si cei trei copii, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Urmarire pe o strada din Cugir dupa ce un șofer ”mort de beat” nu a oprit la semnalul polițiștilor

14:20, 11.03.2024 - Urmarire pe o strada din Cugir dupa ce un șofer ”mort de beat” nu a oprit la semnalul polițiștilor Urmarire pe o strada din Cugir dupa ce un șofer ”mort de beat” nu a oprit la semnalul polițiștilor Un șofer care s-a urcat ”mort de beat” la volanul mașinii a fost urmarit de polițiști dupa ce nu a oprit…

Copil de 11 ani, surprins in timp ce conducea un ATV in zona Ranca. Mama era pasager

14:30, 03.03.2024 - Un minor in varsta de 11 ani a fost depistat in timp ce conducea un ATV in zona montana Ranca, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Ioana Nanu.

Vitezoman oprit la timp. Teribilist de 19 ani, “zbura” pe DN2 E 85, in afara comunei Posta Calnau cu 208 km/h! Zeci de sanctiuni - Acțiuni ale polițiștilor rutieri.

08:00, 23.02.2024 - Intr-o singura zi, in aceasta saptamna, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au continuat activitatile de prevenire si combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au aplicat 167 de sanctiuni contraventionale si au retinut 23 de permise de conducere…


Ce parere ai despre aceasta stire?