Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion rusesc a survolat la foarte mică distanță o navă americană, în timpul unor manevre NATO din Norvegia

Publicat:

Rusia incearca sa provoace Alianta Nord-Atlantica. In timpul manevrelor din Norvegia, o nava americana a fost survolata de un avion rusesc de patrulare strategica, Tu-142. Momentul a fost surprins de cativa fotografi acreditati la exercitii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Polonia, in alerta: un avion rusesc a ajuns in spațiul aerian al țarii. Atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei

11:45, 24.03.2024 - Reprezentanții militari polonezi au acuzat chiar ca una dintre rachetele rusești a patruns in apropierea regiunii Lublin, și a ramas acolo aproximativ un minut. Intre timp, Kievul a fost zguduit de mai multe explozii dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene. De altfel, toata Ucraina a fost plasata…

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…

Romanii care lupta pe frontul din Ucraina au fost dați in urmarire de Rusia

11:05, 12.03.2024 - Peste 700 de voluntari straini care lupta pe front de partea Ucrainei, printre care se numara cetațeni din Romania, Țarile de Jos, Noua Zeelanda, Norvegia și Polonia, au fost dați in urmarire de Rusia, a anunțat Comitetul rus de Investigații, potrivit agenției ruse de presa TASS.

Ucraina a lansat un atac masiv cu drone kamikaze asupra mai multor regiuni din Rusia, in timpul nopții

13:05, 09.03.2024 - Rusia a fost atacata cu un val de drone kamikaze in noaptea de vineri spre sambata. Peste 40 de aparate de zbor au lovit ținte din patru regiuni ale Rusiei, dar principala ținta o fabrica de avioane de pe malul Marii Azov, aflata pe drumul dintre Rostov și Mariupol.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.


Ce parere ai despre aceasta stire?