Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion militar de tip MiG-29 s-a PRĂBUȘIT în apropierea Moscovei

Publicat:

Un avion militar de tip MiG-29 s-a prabușit vineri in apropierea Moscovei, a declarat o sursa din cadrul autoritaților, precizand ca ambii piloți s-au catapultat, informeaza agenția de știri Tass, potrivit Mediafax.

Aeronava s-a prabușit departe de zonele populate și nu exista indicii ca incidentul ar fi cauzat victime ori pagube materiale la sol.

Citește și: Tragedie in Rusia - Accident rutier soldat cu 15 victime - FOTO

Aparatul de zbor aparținea pentru Cercetare in domeniul zborului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Un nou incident la granița NATO. Un avion militar rus a intrat in spațiul aerian al Finlandei

23:25, 10.06.2024 - Un avion militar rus este suspectat ca a incalcat luni dimineata spatiul aerian finlandez in zona Golfului Finic, a anuntat Ministerul Apararii al Finlandei, informeaza AFP, potrivit ziare.com. Acest incident intervine in timp ce relatiile dintre Finlanda si Rusia s-au tensionat considerabil dupa aderarea…

Accident aviatic in Romania. Avion prabușit la Buzau, care ar fi fost cauza

15:55, 17.05.2024 - Un accident aviatic s-a produs in urma cu puțin timp, la Buzau. Un avion AN-2 s-a prabușit pe Aerodromul Spataru. Din primele informații, aeronava de mici dimensiuni a fost scoasa din uz de mai bine de 10 ani, insa era utilizata pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor. Nu sunt victime. Cel…

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Explozii puternice și un incendiu de proporții pe un aerodromul militar din Crimeea unde rușii iși țin elicopterele de atac

09:55, 17.04.2024 - Mai multe explozii puternice și un incendiu de amploare au fost semnalate marți dimineața in orașul Djankoi din Crimeea ocupata, pe un aerodrom militar unde Rusia are staționate elicoptere de atac, potrivit unor canale Telegram afiliate Moscovei.

Atentatul din apropierea Moscovei. Cum poți folosi un eșec catastrofal pentru a-ți consolida dictatura

13:45, 28.03.2024 - Autoritațile ruse cauta sa valorifice temerile sociale mai largi și furia din Rusia in urma atacului de la sala de concerte Crocus pentru a prezenta Ucraina, SUA și Occidentul drept o amenințare terorista iminenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?