Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion cu 6 persoane a dispărut în Venezuela. La bord se afla și designerul italian Vittorio Missoni

Publicat:

Un avion la bordul caruia se aflau 6 persoane, printre care și creatorul de moda italian si concubina acestuia, a disparut in Venezuela, relateaza Corriere della Sera.

Avionul ușor transporta 4 cetațeni italieni, printre aceștia numarandu-se și , unul dintre administratorii casei de moda cu acelasi nume.

Avionul decolase de pe si se indrepta spre Caracas. Aparatul de zbor a disparut de pe ecranele radar in cursul noptii.

In afara de cei patru italieni, la bord mai erau cei doi piloti ai aparatului.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Epava unui avion disparut acum 50 de ani, gasita intr-un lac

14:20, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island. {{751808}}Dupa numeroase cautari eșuate de-a lungul anilor, cautatorul subacvatic Garry Kozak și…

Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi si alte 9 persoane a disparut de pe radare

22:21, 10.06.2024 - O aeronava care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, si alte noua persoane a disparut de pe radare, a anuntat luni Presedintia din Malawi, citata de Reuters, scrie Digi24.ro .

Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, disparut din radare. Era insoțit de alte 9 persoane

20:50, 10.06.2024 - Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi a disparut de pe radare. Anunțul a fost facut de Presedintie, care transmite ca la bordul aeronavei mai erau alte 9 persoane. Ar fi trebuit sa aterizeze inca de dimineața, insa e de negasit. Avionul vicepresedintelui din Malawi, disparut Președinția…

Aeronava in care se afla vicepreședintele statului Malawi a disparut

20:25, 10.06.2024 - O aeronava in care se afla vicepreședintele Saulos Chilima din Malawi a disparut. La bord se aflau și alte noua persoane, se arata intr-un comunicat al biroului președintelui. Avionul a disparut luni in apropierea capitalei statului african.

Avionul vicepreședintelui din Malawi a disparut de pe radar imediat dupa decolare

20:10, 10.06.2024 - O aeronava in care se afla vicepreședintele Saulos Chilima din Malawi a disparut. La bord se aflau și alte noua persoane, se arata intr-un comunicat al biroului președintelui. Avionul a disparut luni in apropierea capitalei statului african, noteaza Mediafax.

Un baraj din Kenya s-a rupt. Zeci de persoane au murit, altele au disparut

22:25, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Cadoul primit de Dana Budeanu de la Radu Valcan si Adela Popescu. Designerul nu se astepta: „Nu merit! Sa cari cu avionul asa ceva e impresionant”

11:20, 04.04.2024 - Dana Budeanu le-a aratat fanilor virtuali ce a primit cadou de la Radu Valcan si Adela Popescu. Dupa ce a facut cateva remarci acide la adresa lor, criticul de moda nu se aștepta sa primeasca așa ceva din partea cuplului! Ce i-au adus direct din Thailanda? Cadoul primit de Dana Budeanu de la Radu Valcan…


Ce parere ai despre aceasta stire?