Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un atlet legitimat la CSU Arad va concura la Jocurile Europene din Polonia

Publicat:

Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023 il va avea la start și pe atletul , legitimat la cluburile SCM Craiova și CS . Acesta... The post Un atlet legitimat la CSU Arad va concura la Jocurile Europene din Polonia appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA și Dinamo au scapat de suspendare! Aradenii joaca cu spectatori meciurile cu Oțelul și FC U Craiova

15:10, 17.04.2024 - Suspendarea de patru meciuri fara suporteri pe teren propriu a celor de la UTA și de la Dinamo a fost redusa, potrivit celor de la... The post UTA și Dinamo au scapat de suspendare! Aradenii joaca cu spectatori meciurile cu Oțelul și FC U Craiova appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Handbal (f) / Din: „Aceasta organizare a EURO 2026 este o victorie semnificativa!“

18:40, 09.03.2024 - Comitetul Executiv al Federatiei Europene de Handbal a decis sa acorde organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026 Cehiei, Poloniei, Romaniei, Slovaciei si Turciei. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Constantin Din, a declarat, potrivit  site-ului FRH , ca obtinerea dreptului…

Notele Batranei Doamne: UTA – FC U Craiova 3-2. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

21:11, 03.03.2024 - UTA este la un pas de play-off dupa victoria cu FC U Craiova, dar este adevarat ca prezența intre primele șase echipe ale Superligii depinde... The post Notele Batranei Doamne: UTA – FC U Craiova 3-2. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Mircea Rednic: „Cine credea ca vom ajunge in situația sa avem șanse reale la play-off?”

18:05, 02.03.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a vorbit la finalul partidei caștigata de UTA in fața celor de la FC U Craiova despre emoțiile pe care... The post Mircea Rednic: „Cine credea ca vom ajunge in situația sa avem șanse reale la play-off?” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Victorieee! UTA a trecut de Craiova lui Mititelu și este la un singur meci de un vis

17:45, 02.03.2024 - UTA a trecut de FC U Craiova și este la un singur meci distanța de calificarea in play-off pentru prima data in istoria sa. Este... The post Victorieee! UTA a trecut de Craiova lui Mititelu și este la un singur meci de un vis appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alexandru Tudorie: „Sunt nerabdator sa joc in fața suporterilor aradeni”

08:20, 23.02.2024 - Tudorie a debutat pentru UTA la meciul de sambata cu FC Voluntari, un debut cu noroc pentru fostul atacant de la FCSB, Craiova sau Sepsi,... The post Alexandru Tudorie: „Sunt nerabdator sa joc in fața suporterilor aradeni” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ne luam și noi puțin dupa Polonia?

15:10, 09.02.2024 - Daca treci pe langa cladirile care au gazduit candva Fabrica de Spirt și Drojdie, nu iți pare mare lucru. Te gandești ca e trist și... The post Ne luam și noi puțin dupa Polonia? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Atletul Marian Coman reprezinta tricolorul la Balcaniada in sala din Turcia

08:50, 08.02.2024 - Un atlet legitimat la SCM Craiova și CSU Arad, Marian Coman, va face parte din locul pe care Romania il va prezenta la Campionatele Balcanice... The post Atletul Marian Coman reprezinta tricolorul la Balcaniada in sala din Turcia appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?