Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un angajat MAI de 29 de ani a murit în urma unui accident grav, produs pe traseul Chișinău – Cimișlia

Publicat:

Un barbat, in varsta de 29 de ani, angajat al al Poliției de Frontiera a decedat in aceasta dimineața, in urma unui accident. Impactul s-a produs in jurul orei 07:00, pe traseul Chișinau – Cimișlia in apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hincești.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de aproximativ 20 de ani a murit intr-un accident rutier produs in judetul Arad

16:40, 10.06.2024 - Un tanar de aproximativ 20 de ani a murit, luni, intr-un accident rutier produs in judetul Arad. O masina si un camion s-au ciocnit, intre localitatile Arad si Horia, scrie news.ro.ISU Arad intervine, luni, la un accident rutier produs intre localitatile Arad si Horia.

Olt: Accident rutier in comuna Tia Mare. O persoana, ranita

11:50, 07.06.2024 - Un accident rutier s-a petrecut, astazi, pe Drumul Județean 642, in comuna Tia Mare, in urma caruia o persoana a fost ranita. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, ca, pe Drumul Județean 642 s-a produs un eveniment rutier.La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri…

Mama unei gimnaste celebre din Romania a murit intr-un accident grav, produs chiar de sora ei, in Galați! Șoferița a adormit la volan

17:11, 26.05.2024 - Este doliu in familia unei gimnaste celebre din Romania! Mama ei s-a stins din viața, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier grav, produs chiar de sora sportivei. Tragedia s-a produs in Galați, in urma cu o zi, dupa ce șoferița a adormit la volan.

fros: Salariul unui polițist incepator este 11 mii de lei

07:56, 10.05.2024 - Mai mulți angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au intenția de a pleca din sistem, iar motivația este una financiara. O spune ministrul Adrian Efros potrivit caruia instituția pe care o conduce se confrunta cu o criza de cadre, in special, in cadrul Poliției de Frontiera și a Inspectoratului General…

Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna Glina

19:06, 04.04.2024 - Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna GlinaUn tanar de 36 de ani a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o masina in comuna Glina din judetul Ilfov.

Fragmente de drona, gasite in sudul Republicii Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

18:15, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone care ar fi de tipul ,,Gherani-2” au fost gasite langa un sat din raionul Vulcanești, acesta fiind situat in apropiere de frontiera moldo-ucraineana, anunța responsabilii Inspectoratului General al Poliției de Frontiera de la Chișinau.

Oligarhul fugar Ilan Șor, din nou, la Moscova. Prorusul ataca Puterea de la Chișinau

20:30, 01.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care s-a ascuns in ultimii ani de justiția de la Chișinau in Israel, se afla din data de 25 februarie in capitala Rusiei, Moscova, afirma șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernauțeanu.

Accident grav in București: o mașina a zburat in refugiul de tramvai din fața Poliției Romane

18:10, 25.03.2024 - Un accident cu trei masini si un pieton s-a produs, luni, in fata sediului Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) din Bucuresti. Pietonul a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Floreasca, informeaza News.ro. Politistii Brigazii Rutiere a Capitalei intervin, luni, la un accident rutier…


Ce parere ai despre aceasta stire?