Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un american, prins cu obuzul în gemantan. În Rusia!

Publicat:

Un american, angajat al ambasadei SUA în Rusia, a fost prins pe aeroport cu un obuz în bagaje. Acesta nu dispunea și de detonator, motiv pentru care oficialii ruși au declarat ca este doar încercare de a testa vigilenței Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Antony Blinken spulbera marea dorința a lui Vladimir Putin: 'Acest lucru nu se intampla, nu se va intampla niciodata'

00:40, 04.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, considera ca dictatorul rus, Vladimir Putin, nu va putea niciodata sa cucereasca Ucraina, iar Kievul nu va cadea in mainile Rusiei - relateaza BBC, mentionand ca oficialul american a facut declaratii in acest sens marti, in timpul unui briefing. Intrebat…

Zelenski se plange ca Ucraina va trebui sa 'dea inapoi' in fata Rusiei: 'Am pierdut 6 luni'

22:55, 30.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski deplange faptul ca ”am pierdut sase luni”, in contextul in care un vast program de ajutor militar destinat Ucrainei, in valoare de 60 de miliarde de dolari, este blocat in Congresul american de mai multe luni. Zelenski da asigurari ca, fara aceasta sustinere,…

Tinta noului atac al Rusiei: infrastructura orasului Dnipro. Volodimir Zelenski face apel la Congresul american

08:30, 29.03.2024 - Vineri dimineata, Serhii Lisak, guvernator al regiunii Dnipropetrovsk, a informat ca fortele ruse au lansat un atac sustinut asupra infrastructurii din districtul Kamianske, in apropierea orasului Dnipro.

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Dmitri Medvedev a 'explodat': 'Teroriștii trebuie uciși. Sa fie uciși toți cei implicați!'

12:56, 25.03.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a scris pe rețelele de socializare ca teroriștii de la „Crocus" trebuie omorați, dar mult mai important este sa fie uciși toți cei implicați. „Cine a platit, cine a simpatizat, cine a ajutat". "Toți ma intreaba. Ce-i de facut?…


Ce parere ai despre aceasta stire?