Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alt bancomat, aruncat în aer în Galați. Hoții au reușit să fugă cu o sumă de bani

Publicat:

Un nou atac asupra unui bancomat a avut loc in județul Galați. In localitatea Tulucești a fost aruncat in aer un bancomat și hoții au reușit sa fuga cu o suma de bani. Acesta este cel de al doilea...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Am reușit sa devenim campioanele Romaniei! HAI TURDA!” – Daria German, capitanul echipei de handbal, campioana naționala! (video)

21:50, 14.05.2024 - Fetele de la Potaissa Turda, in colaborare cu Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” , au reușit o performanța uriașa, reușind sa devina campioanele Romaniei. Performanța e cu atat mai mare, cu cat elevele Mihaelei Tivadar nu au pierdut niciun meci in acest sezon. La finalul turneului final de la Galați,…

Imagini uluitoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecatorilor VIDEO

12:20, 25.04.2024 - In Sawbridgeworth, un mic oraș in comitatul Hertfordshire din Anglia, trei barbati mascati au daramat zidul unei societati de constructii cu un elevator telescopic si au smuls din perete un bancomat, dupa care s-au facut nevazuti.

Mana criminala sau reglare de conturi? Bar si spalatorie auto incendiate intentionat, langa Galați / VIDEO

10:40, 17.04.2024 - Un bar și o spalatorie din județul Galați au fost incendiate, in noaptea de marți spre miercuri, intenționat. ISU Galați a fost anunțat noaptea despre izbucnirea unui incendiu la un bar și o spalatorie auto, in comuna Tulucești.

Un bar și o spalatorie auto incendiate de „o mana criminala”“ in județul Galați. Poliția face ancheta

10:00, 17.04.2024 - Un bar din Tulucești, județul Galați, s-a facut scrum noaptea trecuta. Localul a fost cuprins de flacari și a ars in totalitate, insa spalatoria auto a fost salvata. Pompierii spun ca focul a fost pus intenționat. Poliția face ancheta in acest caz.

Cum au reușit hoții de lemn sa pacaleasca sistemul SUMAL facut sa depisteze defrișarile ilegale

11:16, 09.04.2024 - Autoritațile spera sa-i prinda pe hoții de lemn cu ajutorul inteligenței artificiale. Deși de cațiva ani funcționeaza sistemul SUMAL, care ar trebui sa supravegheze transporturile de lemne, hoții tot au gasit modalitați sa taie ilegal din padure chiar daca se inregistreaza in sistem.

Doua tiruri s-au ciocnit pe DN 24, in județul Galați. Șoferii au reușit sa iasa siguri din mașinile avariate VIDEO

09:45, 22.03.2024 - Un accident rutier in care doua tiruri au fost implicate a avut loc pe pe DN 24, in județul Galați. Din fericire, nu sunt victime, cei doi șoferi au reușit sa se autoevacueze. Circulația este ingreunata in zona, facandu-se doar pe un singur sens.

O eleva a facut scandal intr-o școala din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

15:06, 05.03.2024 - O adolescenta de 13 ani a facut scandal intr-o școala din Galați. Eleva a aruncat cu obiecte in clasa in care se desfașurau cursuri și apoi a agresat doi adulți. Eleva a fost transportata la spital cu un echipaj al Ambulanței.

Scandal la o școala din Galați: o eleva a agresat doi adulți și a aruncat cu obiecte in timpul orelor de curs

12:10, 05.03.2024 - O eleva de 13 ani, din Galați, a facut scandal in școala unde aceasta invața. A aruncat cu obiecte in clasa in care se desfașurau cursuri și apoi a agresat doi adulți. Eleva a fost transportata la un spital cu un echipaj al Ambulanței


Ce parere ai despre aceasta stire?