Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un actor din Dallas și „Tânăr și neliniștit” a murit

Publicat:

Actorul american George Kennedy, deținatorul unui Oscar și cunoscut pentru rolul sau din Dallas dar și din serialul „Tanar și neliniștit” a murit, duminica, la varsta de 91 de ani in Boise, Idaho, a anunțat, luni, platforma imdb.com.

 Foto: Wikipedia 

Anunțul morții sale a fost facut de nepotul sau, Cory Schenkel, pe Facebook.

George Kennedy a caștigat un Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal in filmul „Cold Hand Luke”, in care a jucat alaturi de Paul Newman.

Indragitul actor american a ieșit din grila lui obișnuita de roluri pentru a intrepreta un personaj in…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

A mai murit un om tanar. Colectivul ISCTR Arad este in doliu. Inspectorul Dorin Bugariu s-a stins la doar 50 de ani

08:50, 19.06.2024 - Intreg colectivul ISCTR Arad (Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier) il plange pe Dorin Bugariu, inspector de trafic, care a decedat mult prea... The post A mai murit un om tanar. Colectivul ISCTR Arad este in doliu. Inspectorul Dorin Bugariu s-a stins la doar 50 de ani appeared…

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Carolin, tanarul care a murit in Vinerea Mare! Imaginile surprinse in noaptea cu pricina / VIDEO

20:10, 03.06.2024 - Carolin, un tanar de 22 de ani a trecut prin momente cumplite. Nu se știe modul in care a murit și apar tot mai multe detalii importante. Cateva imagini trimise de un localnic il arata pe tanar alaturi de iubita lui in apropierea unei case și par ca au o discuție aprinsa.

Tanar de 15 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

20:21, 27.05.2024 - Duminica, in jurul pranzului, a fost implicat un tractor care s-a rasturnat intr-o vale in apropierea localitații Virteșca. In urma evenimentului, un minor a suferit multiple traumatisme la nivelul capului și al cailor aeriene, iar in ciuda eforturilor echipajelor medicale de la fața locului, din nefericire…

Antrenorul legendar s-a retras din fotbal

19:55, 24.05.2024 - Echipa italiana Cagliari a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 2-3, cu formatia AC Fiorentina, in ultima etapa din Serie A. Oaspetii au marcat din penalti in minutul 90+11. A fost si ultimul meci ca antrenor al lui Claudio Ranieri, tehnicianul lui Cagliari. Anul trecut Claudio Ranieri a promovat…

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Serie A: Egal la Florenta, intre AC Fiorentina si Napoli, scor 2-2

00:15, 18.05.2024 - Echipa italiana Napoli a terminat la egalitate vineri seara, in deplasare, scor 2-2, cu gruparea AC Fiorentina, intr-un meci al etapei a 37-a din Serie A, potrivit news.roAmir Rrahmani i-a adus pe oaspeti in avantaj foarte repede, in minutul 4, dupa un corner executat de Politano.

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Un tanar a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina intr-un parapete

19:45, 03.05.2024 - Un tanar a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, dupa ce un șofer baut a intrat, vineri dupa-amiaza, cu mașina intr-un parapete pe raza localitații Baița, județul Hunedoara, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?