Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Umilinţă istorică pentru tineretul lui Viorel Moldovan! România a pierdut cu 8-0 meciul cu Germania şi a luat gol după 20 de secunde de joc!

Publicat:

Dupa succesele cu Italia (amical) si cu Muntenegru (meci oficial), se parea ca echipa nationala de tineret e in crestere de forma si ca sunt perspective reale pentru pustii antrenati de Viorel Moldovan.

Cum sansele de calificare fusesera deja spulberate, meciul cu Germania era doar unul de palmares pentru jucatorii Romaniei de la nationala Under 21. 

Doar ca echipa noastra a reusit contraperformanta de a lua gol dupa doar 20 de secunde, la prima actiune de atac a Germaniei. Pana la pauza, scorul era deja 4-0 pentru nemti, iar meciul s-a incheiat 8-0! Masina de fotbal a…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal: Radu Crișan aproape de promovarea in prima liga cu Gloria Buzau

18:36, 04.05.2024 - Turdeanul Radu Crișan, legitimat la Gloria Buzau, este aproape de o revenire in prima liga a fotbalului romanesc, cu formația buzoiana. Gloria Buzau mai are nevoie de o victorie in ultimele doua etape, pentru a-și asigura locul in prima liga de fotbal. Buzoienii sunt pe locul 4 in playoff, dar echipele…

Superliga: Victorie dramatica pentru Universitatea Craiova in Giulești

23:50, 29.04.2024 - Un singur punct a obținut in șapte etape de play off Rapid București dupa ce a fost invinsa luni, in epilogul etapei, de Universitatea Craiova. Crețu a marcat golul victoriei oltenilor in ultimul minut suplimentar de joc. Craiovenii urca pe locul doi in clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

DEMISIE Dupa umilința de la Hunedoara, Mutu și-a dat demisia

14:40, 04.04.2024 - Dupa un inceput nereușit in play-off și eliminarea din Cupa Romaniei, Adrian Mutu și-a prezentat demisia din postul de antrenor al echipei CFR Cluj. The post DEMISIE Dupa umilința de la Hunedoara, Mutu și-a dat demisia first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?