Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMUL DRUM – Cei trei morti din accidentul de la Negresti-Oas sunt inmormantati azi

Publicat:

Astazi, familia Sarmasag este condusa pe ultimul drum. Radu, Semida si Ianis vor fi inmormantati intr-un cimitir privat din municipiul Baia Mare. Familiile, rudele dar si prietenii isi vor lua ramas bun. Pe de alta parte, Kevin, singurul supravietuitor al tragediei din Negresti-Oas, este in continuare internat la sectia de a de . Este stabil, insa va trebui supus unor interventii chirurgicale.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Lebada neagra“ de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce spun experții despre rezultatul anchetei cu privire la cei 17 morți de la ATI

22:40, 18.04.2024 - Cei 17 pacienți morți in secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din București au fost tratați corect, iar acuzațiile directorului de ingrijiri, care arata cu degetul inspre medici, sunt false.

Familiile pacienților morți in secția ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon cer explicații: „Avea 53 de ani. L-am adus luni și a murit joi”. Reacția lui Rafila

13:15, 12.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat ca va merge la spitalul Sfantul Pantelimon, unde mai multe anchete sunt in curs de desfașurare privind moartea suspecta a 17 de pacienți de la Terapie Intensiva.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

RADIOTERAPIE JUDEȚEAN – Bolnavii nu mai trebuie sa mearga la Cluj sau Oradea pentru anumite proceduri

20:25, 28.03.2024 - Spitalul Județean de Urgența „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare incearca sa ofere cele mai bune servicii persoanelor care apeleaza la unitatea spitaliceasca, astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiți sa se deplaseze la alte spitale din regiune pentru tratament. Un prim pas a fost facut in aceasta…

TRAGEDIE IN ILLINOIS Cinci morți in accidentul autobuzului școlar

11:00, 12.03.2024 - Comunitatea școlara a fost profund afectata de aceasta tragedie, iar cursurile au fost suspendate pentru a oferi suport emoțional elevilor și personalului școlar The post TRAGEDIE IN ILLINOIS Cinci morți in accidentul autobuzului școlar first appeared on Informatia Zilei .

Epidemie de gripa! Peste o mie de cazuri, doar la Cluj!

16:10, 10.02.2024 - A trecut doar o saptamana de la declararea starii de alerta epidemiologica din cauza gripei și a pneumoniilor, iar numarul infecțiilor respiratorii ramane la fel de ridicat, majoritatea spitalelor introducand astfel noi masuri sanitare. S-au inregistrat peste 136.000 de imbolnaviri doar in ultimele…

Și cerul plange la Valea Mare: Tanara de 17 ani decedata in accidentul grav de la Ungheni, petrecuta pe ultimul drum

12:40, 10.02.2024 - Lacrimi și durere in localitatea Valea Mare. Ionela Racoveț, tanara de 17 ani, care a murit in mașina zdrobita in accidentul grav de la Ungheni acum trei zile, este petrecuta astazi pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?