Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele informaţii despre accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit! Cine l-a găsit fără suflare pe celebrul designer

Publicat:

In jurul orei 7:15, in aceasta dimineata, a murit intr-un accident rutier produs pe raza localitatii Sacele din Constanta. Acum, ies la suprafata amanunte cutremuratoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

El este Florin, tanarul care a murit chiar de ziua lui, dupa un accident teribil in Constanța / Foto - Video

13:50, 28.04.2024 - El este Florin, tanarul care a murit chiar de ziua lui, dupa un accident teribil in Constanța / Foto - VideoA murit in ziua in care ar fi trebuit sa iși serbeze ziua onomastica! Florin, un tanar de doar 21 de ani, din județul Constanta, și-a pierdut viața, in urma unui teribil accident rutier.Tanarul…

Sprijin reciproc și ințelegere corecta. Informații de actualitate și screening mamar, pentru femeile din Ciorogarla

11:40, 23.04.2024 - ⬤ ”Ancora – Alaturi de tine”, un program in care afli ca mortalitatea din cauza cancerului de san poate fi redusa și in care se face detectarea precoce a bolii Primaria comunei Ciorogarla și Asociația ”Pe scurt” – care are in derulare programul de igiena medicala, prevenție și detectare precoce ale…

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Un șofer a murit și alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme

19:05, 23.02.2024 - Un sofer a murit si alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme. Accidentul de circulatie s-a produs vineri, pe DN 2 (E 85), la iesirea din municipiul Ramnicu-Sarat, catre Focsani. Un sofer, de 64 de ani, din Vrancea, care conducea un autoturism dinspre Buzau catre Focsani,…

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?