Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima oră: Dodon a anulat prin decret decretul lui Filip de dizolvare a Parlamentului

Publicat:

Președintele Igor Dodon a anunțat ca a semnat un decret prin care a anulat decretul premierului in exercițiu, , prin care acesta a dizolvat Parlamentul și a anunțat alegeri parlamentare anticipate.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

In Germania incepe procesul grupului care planuia rasturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un print, un soldat, un astrolog si o antivaccinista

19:25, 27.04.2024 - Luni, in Germania va incepe unul dintre cele mai mari procese judiciare din istoria tarii, cu primul din cele trei procese ale unui grup de conspiratori de extrema dreapta care au planuit rasturnarea violenta a parlamentului.

Protestatarii din Georgia au fost dispersati cu forta din fața Parlamentului care dezbate controversata lege privind „agentii straini”

00:45, 17.04.2024 - Politia din Georgia a inceput marti sa evacueze manifestantii din jurul Parlamentului, in timp ce legislatorii dezbateau un proiect de lege privind „agentii straini”, pe care opozitia il denunta ca fiind autoritarist si de inspiratie rusa, relateaza News.ro.

Europa League - Benfica Lisabona a anulat biletele vandute suporterilor echipei Olympique Marseille

10:45, 10.04.2024 - Clubul portughez de fotbal Benfica Lisabona a anuntat marti seara ca a anulat biletele vandute suporterilor echipei franceze Olympique Marseille pentru meciul din prima mansa a sferturilor de finala ale competitiei Europa League, afirmand ca a reactionat astfel la interdictia de deplasare impusa propriilor…

Meci al naționalei de fotbal a Rusiei, anulat dupa atacul de la Moscova

11:10, 23.03.2024 - Meciul amical de fotbal dintre nationalele Rusiei si Paraguay, programat luni la Moscova, a fost anulat dupa atacul armat de la Krasnogorsk, o suburbie a Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (IS) si care a facut 93 de morti, a anuntat sambata Federatia rusa de fotbal (RFS), scrie…

Mirel cu grad de colonel

18:10, 20.03.2024 - Mireii care au distrus educația din Romania in ultimii ani sunt tot aici. Premiați pentru meritele lor, prin decrete prezidențiale. Pentru ca, de ce nu, imparatul Iohannis, cand nu viziteaza, d e c r e t e a z a. Și ce mai decreteaza! Citesc astazi uluita din Decretul 240 al președintelui Romaniei:…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Champions League: Victorii pentru Real Madrid și Manchester City – Gol regulamentar anulat de VAR

00:00, 14.02.2024 - Seria optimilor de finala ale Champions League a fost deschisa marți de Real Madrid și Manchester City, care au reușit sa se impuna la limita. Calificarea se va decide insa in manșa retur.


Ce parere ai despre aceasta stire?