Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima imagine cu Leo Iorga, pe patul de spital, a fost făcută în urmă cu trei zile. Soția artistului: "Îmi doream doar să mai cânte puțin"

Publicat:

a murit dupa o lupta grea cu cancerul. Artistul s-a stins pe un pat de spital din Capitala, acolo de unde soția sa a oferit un interviu in urma cu doar cateva zile. Iși dorea sa-l mai auda cantand macar o data. Tot atunci, a oferit publicului o ultima imagine cu artistul in viața. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tatic. Prima imagine cu Ilinca de pe patul de spital: “M-ai facut bogat”

20:56, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, radiaza de fericire dupa ce soția lui, Ilinca, a nascut un baiețel. De astazi, George Simion a devenit tatic Dupa ce avea sa faca nunta cu peste 10.000 de oameni, George Simion și Ilinca anunțau in septembrie 2023 ca vor deveni parinți, iar ulterior apareau imagini inedite…

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Sandra Mutu, urare speciala de ziua mamei sale! Postarea emoționanta facuta de soția lui Adrian Mutu: „Cat de mult te pot eu iubi” / FOTO

21:41, 22.03.2024 - Sarbatoare mare in familia lui adrian Mutu. Soacra fostului mare fotbalist roman iși sarbatorește ziua de naștere stai. Iata urarea speciala pe care i-a facut-o Sandra Mutu mamei sale, in urma cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram!

Jorge a fost operat dupa o accidentare grava la genunchi. Imagine cu artistul de pe patul de spital.„Am facut primii pași la 7 dimineața”

10:46, 20.03.2024 - Jorge a fost pana de curand unul dintre concurenții de la Survivor All Stars, insa, acesta a fost eliminat mai repede decat credea, dupa ce s-a accidentat la genunchi. De altfel, el a mai participat la show in trecut și s-a confruntat cu aceeași problema. Astfel ca, artistul a avut nevoie de ajutorul…

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.


Ce parere ai despre aceasta stire?