Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima facțiune din Total War: Warhammer a fost prezentată – The Vampire Counts

Publicat:

și SEGA au prezentat a patra și ultima rasa din : Warhammer, care va fi lansat pe 24 mai. completeaza lista formata din Empire of Man, Dwarfs și Greenskins. O facțiune adiționala, , insoțește precomenzile.

Vampirii din : Warhammer nu fac parte din familia celor care sclipesc in soare, dar a celor care folosesc , Necromancy și .

AMD a anunțat astazi ca viitorul joc de strategie va avea suport pentru DirectX 12.

este aceasta.

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Henry Cavill și Natalie Viscuso vor deveni parinți pentru prima oara. Actorul, care a jucat rolul lui Superman, a facut declarații: „Sunt incantat”

12:35, 16.04.2024 - Henry Cavill va deveni tata. Actorul, in varsta de 40 de ani, a confirmat ca așteapta primul sau copil cu iubita sa Natalie Viscuso, care are 34 de ani. „Sunt foarte entuziasmat de asta. Natalie și cu mine suntem amandoi foarte incantați de asta. Sunt sigur ca veți vedea mult mai multe despre asta",…

„Caștigatorii” premiilor „Zmeura de Aur”. Care a fost cel mai prost film al anului

15:25, 09.03.2024 - „Winnie the Pooh: Sange și miere" a caștigat la cele cinci categorii la care a fost nominalizat la cea de-a 44-a ediție a „Zmeurei de aur” (Razzies) - respectiv la imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake/rip-off/sequel, relateaza BBC.Filmul Expend4bles al lui Sylvester Stallone a obținut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?