Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite ce se ascunde în lenjeria ta! Cât de des să schimbi cearșafurile și pernele ca să nu te îmbolnăvești

Publicat:

Paturile, cuverturile, pernele si salteaua sunt adevarate “pepiniere” de bacterii si acarieni (organisme minuscule, invizibile cu ochiul liber), vinovati de o serie de afectiuni respiratorii, alergii, eczme, dar si de disfunctii ale somnului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iluzia optica ce poate crea confuzie totala. Tu reușești sa ghicești animalul din imagine: provocarea maxima

08:30, 20.05.2024 - Poate fi dificil sa spui ce fel de animal se ascunde in imagine, mai ales pentru ca iluziile optice acționeaza la nivel vizual și ne influențeaza modul de percepție al realitații, scrie bolnews.com. Astfel, putem fi ușor pacaliți și derutați de aparențe. Totuși, poți sa afli ce animal se ascunde in…

DESPRE VICII In spatele viciilor se ascunde rușinea

13:40, 13.05.2024 - Comportamentele negative sunt in general ecouri ale unor sentimente greu de tolerat in copilaria mica, ale unei pareri negative pe care ne-am format-o asupra propriei persoane... The post DESPRE VICII In spatele viciilor se ascunde rușinea first appeared on Informatia Zilei .

Cursa inarmarii in spațiu ajunge la ONU - SUA se intreaba ce ascunde Moscova

18:46, 25.04.2024 - Rusia s-a opus miercuri prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU, redactata de SUA, care cerea tarilor sa previna o cursa a inarmarii in spatiul cosmic, o miscare ce a determinat Statele Unite sa se intrebe daca Moscova ascunde ceva, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Nu o sa-ți vina sa crezi! Ce se ascunde, de fapt, in plicurile de ceai

11:10, 20.04.2024 - In spatele fiecarui plic de ceai se ascunde o poveste surprinzatoare. Descopera ce ingrediente se regasesc cu adevarat in plantele ambalate și cum acestea pot sa iți influențeze sanatatea.

Destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu mulți știu de ea

21:35, 26.03.2024 - La mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina de Capitala, vei descoperi un loc cu totul special. Daca iți dorești sa uiți, macar pentru cateva momente, de agitația și problemele de zi cu zi, merita sa ajungi in destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu […]…

Ce ascunde Amalia Enache de fiica ei? Are legatura cu Gașca Zurli: „Vreau sa vad ce se intampla” VIDEO EXCLUSIV

17:00, 17.03.2024 - Amalia Enache i-a cultivat, fiicei sale, prin propriul exemplu, bunul gust pentru haine. Prezentatoarea Știrilor Pro TV ne-a marturisit ca Alma nu e atrasa de ținutele ei, alegandu-și singura din magazine imbracamintea. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta Pro TV a vorbit deschis…

Replica hilara a lui Ramore de la iUmor, dupa ce un barbat i-a jignit soția. Remus Iosub i-a dat o lecție: ”Trebuie sa schimbi remorca, este tonaj mare”

12:20, 06.03.2024 - Ramore de la iUmor i-a dat o replica neașteptata unui urmaritor, care i-a jignit soția. Fostul caștigator și-a aparat soția, iar mesajul sau a fost hilar. Totul a pornit dupa ce Remus Iosub și-a cumparat o mașina noua.

Ce se ascunde in spatele „reevaluarii” anunțate de Dan Șucu: derby-ul pe Arena are o miza colosala

13:15, 29.02.2024 - Dan Șucu a lasat deschisa o „portița” astfel incat derby-ul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapa a sezonului regulat, sa aiba loc pe Arena Naționala. In spatele demersului exista și o miza financiara. In ultima etapa a sezonului regulat, weekendul 9-10 martie, Rapid va primi vizita liderului FCSB.…


Ce parere ai despre aceasta stire?